Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bámul, ha nem érdeklem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámul, ha nem érdeklem?

Figyelt kérdés

Egy éve lassan, hogy látásból ismerjük egymást a sráccal, azóta ha meglát, bámul, néha mosolyog, olyankor vissza szoktam mosolyogni rá.

Amikor a haverjaival/kollégáival van, néha nem néz, vagy csak óvatosan, kifejezéstelenül. Nyilván azért, mert már én is észrevettem, hogy ugratják miattam.

Gondolom, van barátnője, máskülönben már kezdeményezett volna, illetve egyszer valaki érte jött kocsival este, gondolom, lány lehetett.

Sose beszéltünk, csak párnaponta naponta elsétálok a munkahelye előtt, ők meg néha kint vannak szüneten.

Nagyon jóképű amugy, olyan tipikus sokak számára tökéletes (szőke haj, gyönyörű kék szemek, 180+, sportos testalkat), ezért is nem értem, miért néz.

Nyáron még hagyján, hisz a többség megnézi a nőket ilyenkor már csak azért is, mert több látszik, mint télen.

De télen, amikor sapkában, sálban vagyok, és a kabát is ducinak láttat, nem értem, miért néz.

Illetve mindenre rá lehet unni, mit tud még nézni rajtam egy év után céltalanul?

Mindketten 25-30 között vagyunk.

2019. ápr. 5. 12:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Tetszel neki, ezért megnéz, de van barátnője, viszont élvezi a szitut, hogy reakciót vált ki belőled.

De még ezer más oka is lehet.

2019. ápr. 5. 19:46
 12/17 anonim ***** válasza:
32%

Írigy válaszoloknak ne reagálj, ők csak trollok.

Nálam meg lány nézz mindig, ha mellette ülők akkor nem nézz rám, de sajnos 2*-is nemet mondott.

2019. ápr. 5. 22:54
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Kicsit nagyra vagy magaddal, mellette meg unatkozol. Nyugodj le, nem vagy olyan fontos személy, hogy valaki egy évig epekedjen utánad. Hacsaknem valami szociopata baltás gyilkos a faszi, aki arra vár, hogy végre hordhassa a bőrödből készült kabátot. Bár amekkora egoista ribizli vagy, lehet, hogy ennek is jobban örülnél, mint annak, hogy az ipse esetleg le se szar.
2019. ápr. 8. 05:24
 14/17 A kérdező kommentje:

Most miért is lennék r*b*nc?

Csak mert azt gyanítom valakiről, hogy tetszem neki?

Érdekes, milyen kevéstől már kurwa az ember :D

2019. ápr. 8. 09:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Azért, mert ennyit foglalkozol ezzel, és más magyarázatra nem is gondolsz. A világ nem körülötted forog. Ha visszavennél az egódból lehet, hogy rájönnél, h.csak beképzeled az egészet. De az eddigi valaszaid alapján nem hiszem, hogy képes lennél erre, látszik, hogy szerinted mindenki irigy, aki nem osztja az elképzelésed.
2019. ápr. 8. 11:45
 16/17 A kérdező kommentje:

Milyen más magyarázat?

Én is írtam, mindenbizonnyal van valakije, azért elégszik meg ennyivel, és nem próbálkozik.

Az, hogy tudom, hogy szimpatikus vagyok neki, nem egiozmus vagy beképzeltség, hanem tény, amit a reakcióiból látok.

Attól, hogy tetszik neki a külsőm, még nem biztos, hogy akar is valamit (ezesetben nyilván nem akar), de ezt már a kérdésben is írtam.

2019. ápr. 8. 12:37
 17/17 A kérdező kommentje:

2-5 alkalmat még be lehet képzelni, de rendszeresen nyilván nem erről van szó.

Meg akkor persze akkor biztos azt is beképzeltem, hogy köszönt...

2019. ápr. 8. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!