Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bámul, ha nem érdeklem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámul, ha nem érdeklem?

Figyelt kérdés

Egy éve lassan, hogy látásból ismerjük egymást a sráccal, azóta ha meglát, bámul, néha mosolyog, olyankor vissza szoktam mosolyogni rá.

Amikor a haverjaival/kollégáival van, néha nem néz, vagy csak óvatosan, kifejezéstelenül. Nyilván azért, mert már én is észrevettem, hogy ugratják miattam.

Gondolom, van barátnője, máskülönben már kezdeményezett volna, illetve egyszer valaki érte jött kocsival este, gondolom, lány lehetett.

Sose beszéltünk, csak párnaponta naponta elsétálok a munkahelye előtt, ők meg néha kint vannak szüneten.

Nagyon jóképű amugy, olyan tipikus sokak számára tökéletes (szőke haj, gyönyörű kék szemek, 180+, sportos testalkat), ezért is nem értem, miért néz.

Nyáron még hagyján, hisz a többség megnézi a nőket ilyenkor már csak azért is, mert több látszik, mint télen.

De télen, amikor sapkában, sálban vagyok, és a kabát is ducinak láttat, nem értem, miért néz.

Illetve mindenre rá lehet unni, mit tud még nézni rajtam egy év után céltalanul?

Mindketten 25-30 között vagyunk.

2019. ápr. 5. 12:54
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
-naponta
2019. ápr. 5. 12:58
 2/17 anonim ***** válasza:
40%
Valószínűleg tetszel neki, és azért néz. De abban is igazad lehet, hogy van valakije, és csak azért, mert nem az a hűtlen típus. Ha tetszik valaki nekem is, én is megnézem őt, vagy folyton őt lesem.
2019. ápr. 5. 13:04
 3/17 anonim ***** válasza:
40%
Már mint lemaradt, hogy azért nem lép, mert nem az a hűtlen típus.
2019. ápr. 5. 13:04
 4/17 anonim ***** válasza:
62%
Hát, vannak, akik a telefonjukba vannak belemélyülve, és vannak, akik nézelődnek. Nem kell ennek ekkora feneket keríteni... ha akarna tőled valamit, egy év alatt talált volna rá lehetőséget, hogy megszólítson.
2019. ápr. 5. 13:17
 5/17 anonim ***** válasza:
44%
A nők mindent beképzelnek. Szerintem nem is téged néz, csak szeretnéd.
2019. ápr. 5. 13:51
 6/17 A kérdező kommentje:

Utolsó, ez olyan irigy komment volt most.

Nem beképzelem, mert tényleg engem néz. Ha 1-2 alkalomról lett volna szó, elhiszem, hogy véletlen.

De egy éve már, illetve sokszor mosolyog, néha köszön.

2019. ápr. 5. 13:54
 7/17 anonim ***** válasza:
62%

És akkor mi van? Ha ennyire rá vagy pörögve a fazonra, és szerinted ő is rád, menj oda hozzá, és a kérdésed neki tedd fel, mi ugyanis nem vagyunk gondolatolvasók.

Mi többen is úgy látjuk itt, hogy nincs ebben több, te viszont mindenáron azt akarod hallani, hogy élete szerelme vagy. Ezt viszont csak ő tudja megmondani neked, szóval vagy odamész hozzá (vállalva, hogy beégeted magad), vagy epekedsz még egy évig fölöslegesen.

2019. ápr. 5. 14:22
 8/17 A kérdező kommentje:

Utolsó, ne dramatizáld már túl, légyszíves.

Annyira látszik, hogy irigykedtek és kötekedtek, pedig nincs mire.

Sehol nem írtam, hogy azt akarom hallani, élete szerelme vagyok, de azzal tisztában vagyok, hogy engem néz, és nem én képzelem be.

Azt is írtam, szerintem van barátnője, szóval nem tudom, honnan vetted, hogy én bármiben reménykedem, magam írtam, kezdeményezett volna, ha akar valamit.

Épp azt kérdeztem, ha nem akar semmit, akkor miért néz.

2019. ápr. 5. 14:35
 9/17 anonim ***** válasza:
52%
Nem inkább 15- 20 közt vagytok véletlenül? Olyan vagy mint egy tini...Nem spekulálni kell meg áltatni magad. Lehet, hogy azért néz egy éve, mert azóta nem mostad le a kajamaradékot a fejedről, vagy azóta ott lóg a fika az orrodban...
2019. ápr. 5. 15:15
 10/17 A kérdező kommentje:
Most magadból indultál ki?
2019. ápr. 5. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!