Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor érdeklem, vagy nem?
Van egy férfi,évekkel ezelőtt volt köztünk valami. Kb. fél éve kezdtünk el újra beszélni kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Furcsa az egész, mert van amikor egész jól elbeszélgetünk, máskor alig válaszolgat. Legutóbb is 2 hétig eltűnt, pedig épp egy beszélgetésben voltunk benne. Aztán a semmiből feltűnt, kérdezett egy semleges dolgot, de most megint eltűnt.
Az még hozzátartozik, hogy korábban (évekkel ezelőtt) elég gyakran próbálkozott ismét bejelölni facebookon (én töröltem ki),de mindig elutasítottam, majd máshol bukkant fel.
Szerintetek ezt miért csinálja egy férfi? Felhozza a múltat,beszélünk és köddé válik.
Sokáig már nem fogom ezt hagyni,csak érdekelnének a vélemények.
Nekem 2 dolog jutott eszembe:
1. Unatkozik, nem talált megfelelő partyt, addig is előhalászott, de ha talál megfelelőbbet, eltűnik, majd újra az egész.
2. Kapcsolata van, unatkozik és csak szeretné kicsit tuningolni az egóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!