Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor érdeklem, vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor érdeklem, vagy nem?

Figyelt kérdés

Van egy férfi,évekkel ezelőtt volt köztünk valami. Kb. fél éve kezdtünk el újra beszélni kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Furcsa az egész, mert van amikor egész jól elbeszélgetünk, máskor alig válaszolgat. Legutóbb is 2 hétig eltűnt, pedig épp egy beszélgetésben voltunk benne. Aztán a semmiből feltűnt, kérdezett egy semleges dolgot, de most megint eltűnt.

Az még hozzátartozik, hogy korábban (évekkel ezelőtt) elég gyakran próbálkozott ismét bejelölni facebookon (én töröltem ki),de mindig elutasítottam, majd máshol bukkant fel.

Szerintetek ezt miért csinálja egy férfi? Felhozza a múltat,beszélünk és köddé válik.

Sokáig már nem fogom ezt hagyni,csak érdekelnének a vélemények.

2019. márc. 1. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy igazi szar alak.Még most hagydabba a vele való minden szintű kommunikációt,komolyan.Ùgy akarsz j@rni,mint én?10 év önszopatás egy ilyennel?
2019. márc. 1. 11:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
És nem,nem érdekled.Arra vagy jó,hogy amìg nem talál jòt,szebbet,addig Veled elszòrakázik.Aztán azon kapod magad,hogy együtt él mással,jár mással,Te meg a párnádat szorongatod otthon,h de hiányzik,brühü.
2019. márc. 1. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem 2 dolog jutott eszembe:

1. Unatkozik, nem talált megfelelő partyt, addig is előhalászott, de ha talál megfelelőbbet, eltűnik, majd újra az egész.

2. Kapcsolata van, unatkozik és csak szeretné kicsit tuningolni az egóját.

2019. márc. 1. 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha érdekelnéd, nem itt tartanátok. Unaloműzőnek használ. Nem kell a nulláról kezdeni és még tolerálod is, hogy újra és újra hülyére vehet.
2019. márc. 1. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!