Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy srác már 1 éve bámul/néz....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy srác már 1 éve bámul/néz. Miért?

Figyelt kérdés

Valamikor tavaly tavasszal láttam először, azóta akárhányszor lát, mindig hosszan megnéz, ha egyedül van, köszön is, bár többet látom a kollégáival/barátaival.

Tavasszal/nyáron még értettem a dolgot úgy-ahogy, hiszen sokat járok szoknyában/nyáriruhában, lehet, úgy találta, van mit nézni.

De most télen, amikor ki se látszom a 2 méteres sálból, a kabát plusz a pulóver optikailag rámtesz vagy 20kg-t (amugy nem vagyok duci), illetve még egy nagy kötött sapkám is van, pompommal a tetején. Tehát inkább lehetek poénos, mint vonzó látvány. (Engem mondjuk nem érdekel, fázós vagyok)

Viszont ilyenkor is ugyanúgy néz, mint nyáron, nem nevetve, vagy valami.

Nem tudnám megmondani, hogy néz, olyan érdekesen, pislogás nélkül, többnyire kicsit elbambulva.

Csak rám néz így, amikor másokhoz beszél, nem. Illetve rám is szokott mosolyogni, de csak ha egyedül van.

Heti párszor látjuk egymást, a munkahelye a bolt mellett van, ahová bevásárolni járok. Még sosem beszéltünk.

Az érdekes az egészben, hogy egy nagyon jóképű, fiatal srácról van szó. Lehet úgy 25-27 éves.

Én 25 vagyok, de többnyire 18-nak szoktak nézni (vagy néha még annyinak se).

2019. febr. 1. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Azért mert baromira bejössz neki, de nem mer leszólítani mert leblokkol amikor a kozeledben van.
2019. febr. 1. 13:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem is kérdés, tetszel neki. Csak azt nem értem, hogy egy év alatt miért nem szólítottátok még meg egymást. Bármilyen hülye ürüggyel. De most komolyan. Ha ő nem szólít meg, szólítsd meg te. Kérdezd meg, hogy itt dolgozik/lakik-e a környéken, mert gyakran szoktad látni, vagy kérd meg a boltban, hogy vegyen le valamit a felső polcról, vagy állj be a sorba mögé a kasszánál, és a kosarában lévő dolgokkal kapcsolatban szólítsd meg: pl. jó választás az az Egri Bikavér, én is szeretem a testes vörösborokat, buli lesz nálatok este?, stb. Hány évig akarjátok még kerülgetni egymást?

Én is voltam már töketlen, és 2-3 hónapig csak köszöngettünk egymásnak egy hasonlóan csak látásból ismerősnek. Aztán egyszer úgy alakult, hogy egyszerre értünk a bolthoz, én kinyitottam az ajtót, és előreengedtem, aztán teljesen spontán elkezdtünk beszélgetni. Később nem lett belőle semmi, de azóta is el szoktunk beszélgetni, ha összefutunk. Utólag nem is értem miért kellett erre hónapokat várnunk.

2019. febr. 1. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Jav.: 1 éve bámuljátok/nézitek egymást.
2019. febr. 1. 14:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Már rég szóltam volna neki, hogy fejezze be.
2019. febr. 1. 14:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Velem is volt hasonló, ugyanígy viselkedett a srác. Nekem bejött, szerintem én is neki csak félénknek tűnt. Szerintem ha van annyi bátorságod próbálj vele kontaktolni ha akar valamit örül, ha nem akkor meg nem vesztesz semmit és legalább tudod:)
2019. febr. 1. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!