Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik egyesek, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik egyesek, hogy a nők 35-40 felett is bármikor teherbeeshetnek?

Figyelt kérdés

A biolólógia egy dolog.

De aki nem volt még terhesség közelébe se, fogalma sincs arról , mivel jár.A test javarészét igénybeveszi, + orvosi vizsgálatok..amiket 35 felett ( vajh’ miért?) igen komolyan vesznek az orvosok.

Az izmok, a bőr, ....minden rámegy a terhességre. Ezért van az, hogy az ideális kort 25-30 közé teszik az orvosok is, egészségügyi okokból, és hogy a szervezet akkor még nagyon jól tudja regenerálni magát.

2019. ápr. 1. 10:54
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
89%
Az összefüggéshez: A XXI. századi körülményeink is jobbak szerencsére. Gondolok itt a szűrővizsgálatokra, orvosi ellátásra, az emberek egészségi állapotára. Tehát nem biztos, hogy a kettőt így össze tudod vetni. Igaz, én is azt tettem. Aklor javítom magam: Régen is szültek 40 felett, de most már évről évre ez egyre kockázatmentesebb is lesz
2019. ápr. 1. 11:18
 12/47 anonim ***** válasza:
0%

#11. Általánosságban igazad van, de vedd figyelembe, hogy az átlag ember nem igazán engedheti meg magának a 21. századot és élvezheti annak minden gyümölcsét. A többségnek az sztk az elérhető és ugyan van ott is valami a 21. századból, de azért az sztk-ban sokat kell várni rá, leterhelt. Maszeknál végigvinni egy terhességet (ott van 21. század belátható időn belül) nem tudom mennyibe kerül, de nem biztos, hogy nem mondok sokat, ha ezt a nők 20%-ra becsülöm.

32/f

2019. ápr. 1. 11:29
 13/47 anonim ***** válasza:
9%

Lemaradt, hogy ezt személy szerint borzasztó kevésnek tartom, pláne úgy, hogy a későn szüpéssel egészségügyi kockázatot vállal azért aki szül.

32/f

2019. ápr. 1. 11:37
 14/47 anonim ***** válasza:
100%
Akinek nincs 2 rugója orvosi vizsgálatra, az miböl akarja felnevelni a gyereket?
2019. ápr. 1. 11:48
 15/47 anonim ***** válasza:
100%

" Maszeknál végigvinni egy terhességet (ott van 21. század belátható időn belül) nem tudom mennyibe kerül, de nem biztos, hogy nem mondok sokat, ha ezt a nők 20%-ra becsülöm."

Szerintem erre sokkal, de sokkal többen áldoznak. Tömve vannak mindig a magánrendelők.

2019. ápr. 1. 11:54
 16/47 anonim ***** válasza:
55%
Teljesen igaza van a 6#-osnak, nyilván nem véletlen hogy ez a természet rendje.
2019. ápr. 1. 11:56
 17/47 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is sokkal többen. Bár attól is függ, hogy hol. Nálunk (bp-i rendelő) elég jó az állami rendelés is. Mégis kb. kismamák 90%-a magánhoz megy. Ez egy beidegződés is szerintem, hogy ott jobban biztonságban érzik magukat. Én mindkettőt próbáltam és pont a magánban voltak rosszabbak a tapasztalataim. Ilyen is van, persze nem ez a jellemző
2019. ápr. 1. 11:57
 18/47 anonim ***** válasza:
68%

Inkább szülök 35-40 között egy gyereket, akinek meg tudok adni mindent (apát is, egész családot is), minthogy huszonévesen potyogtassam olyan férfinak a gyerekeket, akivel 30-35 éves korunkra elválunk...

Én nem támogatom a korai gyerekvállalást a mai világban. Azok, akik korán összejönnek, korán el is válnak.

2019. ápr. 1. 11:57
 19/47 anonim ***** válasza:
83%
A test javarészét igénybeveszi, igen. Pont ezért halogatják sokan. Nem mindegy, hogy 25 éves korodtól élsz egy olyan testben, Amit nem szeretsz, nem funkcionál olyan jól, vagy csak 40-töl. Azzal ne gyere, hogy fiatalon nem lehet tönkremenni a szüléstöl, mert nem igaz.
2019. ápr. 1. 12:02
 20/47 anonim ***** válasza:
10%
2019. ápr. 1. 12:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!