Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Milyen érzés hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen érzés hogy bármikor lehetne pasitok?

Figyelt kérdés
2017. szept. 22. 18:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
45%
Van aki a kutyának sem kell..annak szar. A többinek gondolom jó.
2017. szept. 22. 18:37
 2/23 anonim ***** válasza:
78%

Én nem érzem úgy, hogy bármikor lehetne pasim :/

19/L

2017. szept. 22. 18:45
 3/23 anonim ***** válasza:
88%

Én pedig egyenesen biztos vagyok benne,hogy nagyon nehezen lehetne :(

18/L

2017. szept. 22. 18:46
 4/23 anonim ***** válasza:
91%

Visszagondolok azokra az időkre, amikor egyedülálló voltam...

Hm. Nem volt igazából semmilyen érzés sem. Attól, hogy sokaknak bejössz, mint nő, és akarnak tőled valamit, az igaz szerelmet még nem találod meg.

Egy normális kapcsolatra és az igaz szerelemre azért a nőknek is sokat kell "várniuk." (Azért van idézőjelben, mert azért tenni is kell érte.)

21/L

2017. szept. 22. 18:46
 5/23 anonim ***** válasza:
87%
Semleges. Igazából olyan már évek óta nincs, akinek örülnék is. Amilyen meg bármikor lehetne, olyat nem akarok.
2017. szept. 22. 18:48
 6/23 anonim ***** válasza:
68%
Mivel nekem a kapcsolat minősége számít, így a "bármikor" más megvilágításba kerül, és nem időhöz lesz kötve. Ettől nem leszek se boldogabb, se szomorúbb.
2017. szept. 22. 18:55
 7/23 Sunshinedoll ***** válasza:
91%
Lehet sokkolni fog, de nem ekörül forog a kib-szott életem :D
2017. szept. 22. 18:56
 8/23 anonim ***** válasza:
85%

Hmm kb olyan érzés, mint neked a tudat, hogy ha odamennél ehhez a csajhoz:

[link]

akkor valszeg nem mondana nemet neked...

Szóval még ha igaz is, hogy akármikor összejöhetnék valakivel (ami azért eléggé vitatható) nem nagyon jelent semmit...

2017. szept. 22. 19:08
 9/23 A kérdező kommentje:

ma 19:08

Lehet ezzel a csajjal jobban eltudnék beszélgetni az élet nagy kérdéseiröl mint egy itteni állitólag normális és szép lánnyal..

2017. szept. 22. 19:12
 10/23 anonim ***** válasza:
74%
Jól van akkor beszélgess el egy ahhoz hasonló külsejű lánnyal az élet nagy kérdéseiről, legalább addig sem gyik-en sopánkodsz. És idővel talál el is veszted a szűzességed :D
2017. szept. 22. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!