Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen érzés hogy bármikor lehetne pasitok?
Figyelt kérdés
2017. szept. 22. 18:35
11/23 A kérdező kommentje:
ma 19:22
Szüzességemet egy call girl is elveszi,de értékes és maradandó gondolatokat csak egy ételmes és bölcs lánytól kaphatok,aki mondjuk kevésbé szép és ezért lélekre gyúr.amúgy is állitólag a szépség relativ,tehát a nők is ezt mondják állandóan,és felháborodnak ha azt mondják nekik hogy csak a helyes pasikra buknak..
2017. szept. 22. 19:28
12/23 anonim válasza:
Hmm, valoszinuleg csunya nonek szamitok, mert egyebkent meg a pasik le se sz*rnak...:DD
Szoval nem tudom milyen erzes, bocs.
13/23 A kérdező kommentje:
ma 19:44
A szépség relativ,a nők is ezt mondják állandóan.
2017. szept. 22. 19:45
14/23 anonim válasza:
Nem különösebben egetrengető érzés.
15/23 anonim válasza:
Ezt miért hiszi így a legtöbb férfi, hogy csak azért mert puncink van, olyan könnyű nekünk?
16/23 anonim válasza:
Persze, bármikor bárki megd.gna... Sokra megyek vele, ha normális értékrendű, nők iránt tiszteletet mutató, kapcsolatorientált férfit akarok nem alkalmi partnert. Az, hogy neked nem jön össze a csajozás nem a nők hibája szerintem. Olyan átlátszóak az ilyen kérdések.
17/23 anonim válasza:
Pont lexarom. Az, hogy bármikor találok (pontosabban engem talál meg) akárkit, aki megdugna, csak mert pinám van, az rohadtul nem nagy cucc, sőt, baromira nem is vágyom rá...
De az ilyeneknek ezt hiába magyaráznám, úgyse fogják fel.
18/23 anonim válasza:
Hát én nem tudom, mert rám is bagóznak a pasik. :/
19/23 Missi_Key válasza:
te hogy éreznéd magad ha bármikor lehetne nőd..de csak olyan aki szerinted ronda...aztán jönne egy csaj aki beszól, hogy de jó neked, mert bármikor lehet nőd.
20/23 anonim válasza:
Utolsó tök jól leírta a lényeget...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!