Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ignorálja a lány az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ignorálja a lány az üzeneteimet és mit tehetek ez ellen?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy lánnyal akit egy baráti társaságon keresztül ismertem meg, nagyon kedves, aranyos lány volt, egyben én úgy éreztem, hogy a barátom is. Egyszer kért rá, hogy ne írjak ennyit, mert neki barátja van és zavarja és szereti őt. Majd többé nem olvasta el az üzeneteimet. Előtte nagyon sokat beszélgettünk és akkor is volt barátja, csak másik srác.

A lány nem tiltott le. Nem törölt le az ismerősök közül, csak egyszerűen ignorálta az üzeneteimet. Vajon elfelejtette, hogy ignore-be rakott, vagy egyáltalán nem kíván velem többé beszélni? Nagyon kedveltem.

Akkor már miért nem tilt, vagy töröl le?

Közben látom, hogy annak ellenére, hogy barátja van és elzárkózik tőlem, újabb és újabb fiú ismerősei vannak a facebookon akikkel biztosan tartja a kapcsolatot.

Mit tehetek ebben a helyzetben? Fogadjam el, hogy lerázott?

De ha ez egyfajta kapcsolat lehetett volna, eleinte még ő kezdeményezett felém.

2019. márc. 31. 23:10
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
0%

Azt veszem észre, hogy a válaszolók 80%a nem olvassa el a leírást, csak a kérdést!

:D

2019. ápr. 1. 14:22
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó elolvastuk! És? Ez nem változtat a tényeken! A csaj meg kérte hogy ne irkaljon. Ezen mit nem lehet megerteni?
2019. ápr. 1. 14:58
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van egy ilyen ismerősöm. Elég régóta ismerjük egymást, baráti társaságunk egy része közös. Sajnos ő sem nagyon ért a szép szóból. Ha beszéltem vele, vagy válaszoltam az üzenetére, onnantól kezdve minden nap bombázott üzenetekkel. Aztán egy évig nem beszéltem vele, Ignorálltam ha írt. Pár hónapja írta születésnapomra, megköszöntem. Azóta ismét folyamatosan naponta ír. Most megint Ignorálom. Lehet hogy nem szép tőlem, de nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel. Tiltani és törölni nem akarom, éppen a baráti társaságunk miatt. Én is elmondtam neki hogy ne írjon ennyit, vőlegényem van, és ez kellemetlen. Hiszen nem akarok tőle semmit. De ő csak azért sem hagyja abba. Gondoltam, ezt leírom, hogy lássatok egy sztorit a lány szemszögéből is, még ha nem is ugyan ez a történet. Én egyáltalán semmit nem akarok ettől az ismerősömtől, nem vonzó számomra, nem jön be. Ezt ő is tudja. Mégsem adja fel.
2019. ápr. 1. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!