Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ez ellen? A 40-50-60 közötti férfiak jönnek be.
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok,telt. Kb mindig ez a korosztály próbálkozott nálam. Meg a 30-as pasik is. De az idősebbek jönnek be. Mit tehetnék?
Privátokra nem válaszolnék!
2017. ápr. 8. 18:48
2/7 anonim válasza:
keress ilyen partnert :)
Géza, Budapest, 40 :)
3/7 anonim válasza:
Adj fel hirdetést, hogy vénemberek támogathatnának, és még dolgoznod sem kell.
4/7 anonim válasza:
A kulcsszó: telt.
Egészséges fiatal férfiak nem akarnak egy disznót kúrni.
5/7 anonim válasza:
A disznót meghagyjuk neked, mert veled egy normális nő sem állna szóba. A telt nőket meg imádjuk. :)
6/7 anonim válasza:
Ciki vagy nem, de nekem nagyon bejönne egy ilyen fiatal lány! :-/ De valahogy én sosem találkozom velük :-(
40+Ffi
7/7 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy miért akarsz tenni ellene? Miért nem keresel inkább 40 feletti pasit, és kész. Ha ehhez a korosztályhoz vonzódsz, akkor inkább fogadd ezt el, és legyél boldog, és ne próbálj erőszakkal változtatni a természeteden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!