Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ignorálja a lány az üzeneteimet és mit tehetek ez ellen?
Ismerkedtem egy lánnyal akit egy baráti társaságon keresztül ismertem meg, nagyon kedves, aranyos lány volt, egyben én úgy éreztem, hogy a barátom is. Egyszer kért rá, hogy ne írjak ennyit, mert neki barátja van és zavarja és szereti őt. Majd többé nem olvasta el az üzeneteimet. Előtte nagyon sokat beszélgettünk és akkor is volt barátja, csak másik srác.
A lány nem tiltott le. Nem törölt le az ismerősök közül, csak egyszerűen ignorálta az üzeneteimet. Vajon elfelejtette, hogy ignore-be rakott, vagy egyáltalán nem kíván velem többé beszélni? Nagyon kedveltem.
Akkor már miért nem tilt, vagy töröl le?
Közben látom, hogy annak ellenére, hogy barátja van és elzárkózik tőlem, újabb és újabb fiú ismerősei vannak a facebookon akikkel biztosan tartja a kapcsolatot.
Mit tehetek ebben a helyzetben? Fogadjam el, hogy lerázott?
De ha ez egyfajta kapcsolat lehetett volna, eleinte még ő kezdeményezett felém.
Az a helyzet, hogy bizonyos helyzetekben érdekesek a nők. Talán adj egy kis időt neki.
Majd később keresni fog, bár ha pasija van és az nem a haverod, lehet az tette az üzeneteid a kéretlenek közé. Feltéve ha messengeren kommunikáltatok.
Ezt úgyis csak ő tudja feloldani.
Legyél türelmes. Ha nem akarsz tőle semmit, ugyan mindegy hány új pasival ismerkedik. :) Ha meg mégis, akkor valj színt. :)
"Fogadjam el, hogy lerázott?"
Nem muszáj, sokan döntenek úgy, hogy még epekednek évekig, de nem valami kellemes mulatság ez.
Ember... Te most komolyan ilyen buta vagy???!!!
A kérdésedben a válasz!!!
Ameddig beszelgetett veled,nyilvan nem volt jó a kapcsolata a pàrjàval... ezért is szakítottakk
Most új párja van, akit nyilvànvalóan szereti, ezért koccolt téged. Nincs szüksége rád!!!!
Ha letiltott volna akkor meg azon patognàl! Fogadd el!
Idegesítő lehetsz.
És akkor még csodalkoznak sokan hogy miért tiltják le!
"Egyszer kért rá, hogy ne írjak ennyit."
Te pedig nem fogtad fel agyilag a kérést. Ne irkálj neki.
“Akkor már miért nem tilt le, vagy töröl le?”
Most komolyan ebbōl is azt veszed le, hogy érdeklōdik irántad? Ha vannak közös ismerōseitek, egy baráti körben mozogtok, akkor mégis mi a francèrt törölne vagy tiltana le? Pl. Én szó nélkül tiltanék egy random idegent az internetrōl, aki zaklat, de miért tenném ezt egy ismerōssel, akivel vannak közös barátaink?
Hiába vergődsz, meg hisztizel, meg feküdsz rá a Caps Lockra. Akkor sem jöttél be neki. Vagy bejöttél, de elmúlt. Vagy a barátja még nálad is jobban bejött neki.
De az az igazság, hogy ez tökmindegy.
Megkért hogy ne keresd. A megoldás megdöbbentő módon az, hogy a jövőben nem keresed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!