Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ignorálja a lány az üzeneteimet és mit tehetek ez ellen?
Ismerkedtem egy lánnyal akit egy baráti társaságon keresztül ismertem meg, nagyon kedves, aranyos lány volt, egyben én úgy éreztem, hogy a barátom is. Egyszer kért rá, hogy ne írjak ennyit, mert neki barátja van és zavarja és szereti őt. Majd többé nem olvasta el az üzeneteimet. Előtte nagyon sokat beszélgettünk és akkor is volt barátja, csak másik srác.
A lány nem tiltott le. Nem törölt le az ismerősök közül, csak egyszerűen ignorálta az üzeneteimet. Vajon elfelejtette, hogy ignore-be rakott, vagy egyáltalán nem kíván velem többé beszélni? Nagyon kedveltem.
Akkor már miért nem tilt, vagy töröl le?
Közben látom, hogy annak ellenére, hogy barátja van és elzárkózik tőlem, újabb és újabb fiú ismerősei vannak a facebookon akikkel biztosan tartja a kapcsolatot.
Mit tehetek ebben a helyzetben? Fogadjam el, hogy lerázott?
De ha ez egyfajta kapcsolat lehetett volna, eleinte még ő kezdeményezett felém.
A francokat már, hogy nem értitek.
Amikor még a barátommal járt, kérte, hogy kísérjem el a boltba és nagy csomag kotont vett és olyan furcsán nézett rám.
Már a bolt kijáratánál lesmárolnék egy ilyen csajt de nem csináltam vele semmit mert féltem, hogy a baráti társaság kitagad.
Most szakított a barátommal és valami más sráccal van, azóta meg szóba sem áll velem.
Aha nem jöttem be neki mi? Nagyon-nagyon sok jel volt arra, hogy bejöttem neki. Egyébként meg sorozatban likeolta az összes bejegyzésem. De ez kisbetú és zárójel.
Ez a legerősebb példád? Hogy míg együtt lógtatok, bement egy boltba és kotont vett? :D
Még ha feltételezzük is, hogy latolgatta 1 percig a megcsalást, nyilván meggondolta magát, és kérte, hogy hagyd békén, mert nem akarta kockáztatni a kapcsolatát. Mikor az a kapcsolata véget ért, akkor sem érdekelted, tehát nem voltak különösebb érzései irántad.
Sírok 😀😀😀
A csaj belém volt esve, mert közösen vettünk kotont, majd furán nézett és lájkolta a képeim 😅😅😅😅😅😅😅😅
Megkért, hogy nem irj. Gondolta, felnőtt ember megérti es nem kell tiltani.
Hagyd békén, ahogy kérte. Semmi közöd ahhoz, hogy más ismetoseivel mennyit beszél.
Ígen, fogadd el. Magadtól nem jössz erre rá? Irritáló az ilyen tapadás.
Imád téged. A pasija bezárta a pincébe, ezért így jelez neked, hogy szabadítsd ki, mert tudja, hogy a köztetek lévő különleges kapcsolat révén olvasol a gondolataiban is.
Vagy egyszerűen zavarta a barátját az, hogy tartottatok a kapcsolatot, mivel őszintén elmondta rólad neki esetleg a csaj, hogy valamennyire tetszettél neki. És a békés kapcsolat többet ér neki mint te.
Deeeee szerintem inkább az első verzió lesz, olts pancelt, hos lovag!!!
Nekem is van ilyen ertetlen ismerosom. Megkertem,h ne irjon,majd keresem. Erre irogat meg zskladja a csaladtagom.
Ilyenkkor a tapadasaval egyre jobban megerosit benne,h hanyagoljam,amig a rogeszmes beteges ragaszkodasa elmulik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!