Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ciki ha szűz vagyok 24...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ciki ha szűz vagyok 24 évesen?

Figyelt kérdés

2019. márc. 28. 06:53
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Velem is elkezdte, #20-as...
2019. márc. 28. 23:26
 22/24 A kérdező kommentje:
Miért
2019. márc. 29. 00:14
 23/24 anonim ***** válasza:
77%
19. Hát aki magát 20 évesen agg szűznek nevezi, annak mentálisan nincs minden a helyén, de ennek a szüzességhez semmi köze. És még mindig a párkapcsolatokról beszélsz, amikor érthetően leírtam, hogy NEM arról beszélek.
2019. márc. 29. 07:53
 24/24 anonim ***** válasza:
49%

Tanulj meg olvasni.

20 felett voltam, kimondom pont 25. Azért sem hangsúlyoztam, mert a kérdés szempontjából lényegtelen. Olyan 20 felett kezd pszichológiaikag nyomasztóvá válni. Mindegy minek hívod, akkor legyen kései szüzesség. Ha nem volt még barátnőd akkor azért, ha volt és nem történt komolyabb dolog akkor azért.

Ismétlem, NEM lehet értelmezni a kapcsolat/szüzességet a másik nemmel való kapcsolat nélkül.

Ugyanis az elég ritka, hogy valaki büszkén meséli és vállalja a szüzességét 20 felett. Ha ilyen esetről van szó és férfi az illető, akkor vagy vallásos vagy nagyon válogatós.

Tehát ki előtt kell számot adni a kapcsolat/szüzesség előtt?

Hát a nők előtt ismerkedéskor. Senki más nem számít és amúgy se tudja meg.

Csak azelőtt szégyellheti max az ember akivel össze akar jönni. Amúgy egy felnőtt emberről nem feltételezik általában.

2019. márc. 29. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!