Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szociális elnyomás. Ugyanez megy mondjuk a gyerekvállalással is. Ha már valaki 30 éves és még nincs gyereke, akkor sokan fogják a fejüket, hogy "de miért nincs?"
Ez amolyan megfelelési kényszer. Ha a barátaid 15 évesen már elvesztették a szüzességüket, akkor te nyomás alatt leszel és te is el akarod majd veszíteni.
Egyszerűen nem kell ezzel törődni. Az életben van egy norma, amitől ha eltérsz, akkor az emberek többsége furcsán néz majd rád. Ez nem a te hibád, ez az emberi mentalitás.
#14, egészen addig kit érdekel, amíg el nem kezdesz ismerkedni.
Ott viszont már egy másik embernek kell prezentálnod magadat.
Olyan mint egy állásinterjú... Azért gyanús ha dolgozni szeretnél, de 24 évesen még sohasem volt munkád, még egy diákmunka vagy alkalmi polctöltés sem... akkor az elgondolkoztó, hogy mit csináltál eddig.
#16, Nem érted a kérdést...
Senki az ég világon nem turkál senki életében. Ez nem ciki!
Viszont ha már egy másik emberrel találkozol, randizol, akkor bizony megfontolod kivel akarsz komolyabb kapcsolatot.
Én pl férfiként két idősebb szűz lánnyal is beszoptam...úgyhogy innentől nincs kedvem huszonix éves szűz gátlásos lányokkal randizni. Ilyen egyszerű.
...de van, mert aggszűzként vesztettem el a szüzességemet 20 felett férfiként. Tudod mit kellett nekem kiállnom ezért? Előtte 2 évvel egy gyönyörű lány dobott a szűz-szorongásom miatt. Egyébként teljesen jogosan, utólag már nem-szűzként totál balfék voltam vele. Abszolút megérdemeltem.
100% megértem ha valaki furcsán néz egy vénszűzre. Mert furcsák is. Bőven lerí a viselkedéséről az embernek, ha a másik nemmel beszél. A szüzesség NEM értelmezhető a párkapcsolatiság nélkül. Ez hozzá tartozik.
Miután szakított velem a lány, akkor döntöttem el, hogy hazudni fogok róla innentől kezdve. Egyből be is jött...végre túllettem ezen a "betegségen". Sokkal előbb meg kellett volna ezt lépni. Visszatekintve egy érzelmes lúzer voltam.
Lehet erről oldalakat írogatni, de ez egy bárányhimlő amin túl kell esni. Magad miatt.... nem a társadalom a fontos. Ki nem szarja le ki mit gondol.
Kérdező, légyszi ne zaklass privátban.
Ha válaszolni akarsz, itt tedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!