Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért várják el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért várják el, hogy autója legyen a fiúnak?

Figyelt kérdés

Apámék idejében kb volt egy bicikli és kész. Mostmár minimum kell egy nem lelakott autó, hogy a lányok elégedettek legyenek. Na meg természetesnek veszik h van, illetve mit sem törődnek azzal, hogy az benzinnel megy, van rá egy rakat adó, valamint karban is kell tartani.

mielőtt még valaki jön itt h nincs autóm, nekem van, és nem húzgálom vele egy lány fenekét, max ha komoly barátnő. Szerencsére a barátnőim nem várták el, de a lányok 90%-a ilyen

2019. márc. 26. 13:18
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
83%

Manapság jobban számít szerintem, ha van egy saját lakásod, értelmesen tudsz kommunikálni és normális melód van (az utóbbi kettő jobban számít;) )

Részedről meg, ha a lányok 90 százaléka ilyen, akkor örülj neki, hogy van "autód és élvezd ki":P

2019. márc. 26. 18:58
 22/32 anonim ***** válasza:
71%

Nem is értem, manapság mi van az emberekkel.. Tényleg az a fontos a párválasztásnál, hogy ki mennyit keres, meg kinek milyen autója van? És ha valaki nem szeretne vezetni? Vagy tegyük fel van jogsija, csak fölöslegesnek tartja, hogy vegyen egy autót, mert a főváros közepén lakik és mindent könnyedén elér bkv-val? Az autó éves fenntartására szükséges pénzt meg inkább félreteszi, vagy tanul, nyaral belőle pl?

Dehát kinek milyen az értékrendje..

2019. márc. 26. 19:33
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kocsim, és van barátnőm. Sőt mindig össze tudtam szedni azt, akit akartam
2019. márc. 26. 20:50
 24/32 anonim ***** válasza:
19%

Eljőn az idő mikor kelleni fog. Egy kocsi az életben az egyik legfontosabb!

2019. márc. 26. 21:49
 25/32 anonim ***** válasza:
79%

Robogó nem érvényes? Azzal is el lehet menni egyik helyről a másikra... (Mellékutakon mondjuk...)

De autót vezetni kb. állandó életveszély, akármikor lefulladhatsz, beléd jön a kamikaze motoros, rendőrök a veled való szemétkedést tartják fő életcéljuknak "ejnyebejnye Kovács úr, 31-el ment a 30-as táblánál bünti", gyűlölni fog a biciklis-motoros-"környezetvédő" szubkultúrák radikális ága, és szopsz, ha benzináremelés van (vagyis heti kétszer), adók és befizetések az eget verik, mehetsz zöldkártyázni elúszik rá egy félhavi fizetés minimum, aztán ha nincs "gárázs" akkor lehugyozza a macska, leszarja a madár, nekimegy a hülyegyerek, meghúzzák a kukások stb., kapod a gagyi reklámokat az ablaktörlő alá, parkolódíj meg kb. a védelmi pénz szintjén áll.

2019. márc. 26. 22:01
 26/32 anonim ***** válasza:
0%

Jajj hagyuk már a motort. A motorosok megis érdemlik a sorsukat ,én söförként néha attól félek hogy valamelyik idióta belém jőn.

A motornak nem kell "kaja"?

Ha a feleséged szűlni fog vagy rosszul lesz és valamilyen oknál fogva te kell bevidd majd felülteted a motorra igaz ,főleg ha esik eső vagy havazik?

Egy kocsi a mai világ szimbóluma . Ugyhogy hagyjuk azt hogy nem fontos jó ? Süket duma minden ,de eljőn majd az idő mikor másképp gondolod teis!!

2019. márc. 26. 22:06
 27/32 anonim ***** válasza:

...de vezetni akkor se fogok tudni jól... Én nem tudok "ösztönből" menni ahogy a """"""""""""jó"""""""""""" sofőrök állítják magukról. Én óvatosan megyek, túlagyalom az összes szituációt, kizárt, hogy 0,04 másodperc alatt reagáljak, ahogy elvileg kellene.

Esetleg valami tank jellegű autóval ami sosem sérül, a többi autó lepattan róla, ha éppen le akarnak tolni, mert "lassú" vagyok szerintük (miért számít lassúnak aki betartja a táblákat?) na meg a pakolás a mai "MINDENHOL" autók világában... Nekem nem nagyon megy. Igazából gyűlölöm.

Pesten autózni meg halál. Dugó mindenhol, köcsög biciklis és drogos tervezők által összeállított közlekedési útvonalak. Villamos meg ilyen szarságok... Nem.

Autópályán meg kb. F1-et játszik mindenki, szarni rá a 100-as táblára, csak a 140-180 a jó. Vidéken részeg biciklista és jogsimentes cigányok a szokásos fémmel megpakolt utánfutóval "édesítik" az autós életét.

2019. márc. 26. 22:24
 28/32 anonim ***** válasza:

Hát te tudod.

2019. márc. 26. 22:42
 29/32 anonim ***** válasza:

Jó úgy könnyű, ha a "véredben van", ahogy a romák szokták itt előadni, hogy miért nem kell nekik jogsi, de van akinek nem megy úgy és akkor aztán kb. mindenki szemében ellenséggé válnak.

Vezetnék én, de így hogy, amikor mindenki a megengedett sebességnél 30-40el többel megy, a nagymotorosok többsége kamikaze és kizárólag százon felül hajlandó menni még városban is, parkolni rémálom, mert padka mellett is végig kocsik, ha meg nekimegyek akkor én kapok büntetést, és persze mindig reagáljon az ember fél másodperc alatt - hogyan? Én fel sem fogom ennyi idő alatt.

Meg nincs is hova autóznom. Munkahely 20 perc, bolt 20 perc, hivatalok 10 perc, posta 10 perc gyalog... Pestre úgyse mennék autóval, faluba alapból nem megyek, az a kevés utam ki a városból meg busszal is tűrhető, ha nagyobb dolgot kell hozni haverral barterba megoldjuk.

2019. márc. 26. 22:46
 30/32 anonim ***** válasza:

Ha így állsz hozzá jobb is mert a végén még csinálnál egy balesetett.

2019. márc. 26. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!