Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért várják el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért várják el, hogy autója legyen a fiúnak?

Figyelt kérdés

Apámék idejében kb volt egy bicikli és kész. Mostmár minimum kell egy nem lelakott autó, hogy a lányok elégedettek legyenek. Na meg természetesnek veszik h van, illetve mit sem törődnek azzal, hogy az benzinnel megy, van rá egy rakat adó, valamint karban is kell tartani.

mielőtt még valaki jön itt h nincs autóm, nekem van, és nem húzgálom vele egy lány fenekét, max ha komoly barátnő. Szerencsére a barátnőim nem várták el, de a lányok 90%-a ilyen

2019. márc. 26. 13:18
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
31%

Csak az igazságot mondtam. Igen nem lehet megvenni de ahozz hogy fent maradjon pénz kell!!!!

2019. márc. 26. 15:44
 12/32 anonim ***** válasza:
57%
Ilyen felfogással nem csodálom, hogy nem akarnak megmaradni melletted.
2019. márc. 26. 15:58
 13/32 anonim ***** válasza:
25%

Még tőbben akarnak mind gondolnád! Idén házasodunk és nagyon jó minden ,hála istennek nincs szenvedés a nincstelenség miatt!!

2019. márc. 26. 16:06
 14/32 anonim ***** válasza:
25%
Nem is értem hogy írod ismeretlenül hogy nem akarnak mellettem maradni? Ha tudnád mennyien 😂😂
2019. márc. 26. 16:07
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát, amilyen a helyesírásod, el tudom képzelni, hogy milyen lány tarthat téged vonzónak. :D
2019. márc. 26. 16:21
 16/32 anonim válasza:
0%

Autó=jogsi

Jogsi=ész

Ész=pénz

Pénz=megélhetőség

Megélhetőség=biztonság

Biztonságban meg sokkal nagyobb a boldogság és a szerelem. 😉

2019. márc. 26. 16:27
 17/32 anonim ***** válasza:
0%

#15 te miről beszélsz? 😂😂😂😂

#16 ennyit erről . Majd mikor éhezni kell meglátom mennyire nem lesz fontos a pénz egyeseknek !

2019. márc. 26. 16:56
 18/32 anonim ***** válasza:
11%
Nézd ez attól függ hány éves vagy. 20- as évek elején még nem néznék furán. De 30 éves korára egy férfinak nincs autója az azért elég fura. És nem felső kategóriásra gondolok. De ha egyáltalán nincs az ennyi idősen fura. Mert még nőként is képes vagyok félre tenni rá akkor egy férfi!!!
2019. márc. 26. 18:19
 19/32 anonim ***** válasza:

Apádék idejében kb volt egy bicikli és kész. Igen, az én időmben is az volt. De nekünk nem kellett autó mert mi még a tenyerünkön hordoztuk a csajt. :-))

60F

2019. márc. 26. 18:43
 20/32 anonim ***** válasza:

"Apámék idejében kb volt egy bicikli és kész."

Nem tudom mikor volt ez az idő, de a 80-as években szinte minden osztálytársam szüleinek volt autója a lakótelepi iskolában.

2019. márc. 26. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!