Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mennyire várják el a nőktől hogy legyen egzisztenciája azaz saját autója háza jól kereső állása?
Attól függ, melyik férfi, melyik nőtől.
Én pl. egyetemista vagyok, a megtakarításomból kb egy fél kocsit, ha lehetne venni, itthon lakom, nem tudok normális munkahelyre menni a tanulmányaim mellett, mert nem bírom a kettőt együtt, sakk-matt. Korombeliekkel, szintén egyetemistákkal randiztam/jártam eddig többnyire, de sem náluk, sem a már dolgozó ismerőseimnél nem volt ebből gond. Soha, senki nem bäszott még le azért, hogy miért tartok itt, miért csak ennyim van, miért vagyok ennyire önállótlan anyagi szempontból. Sőt, a volt párom simán összeköltözött volna velem így is, elvégre is, rezsit meg kaját itthon is "fogyasztok", nyilván sajnos a szüleim segítségével.
Szóval szerintem nem gáz. Lehet, hogy ha a házasodós, gyerekvállalós korban lennék, ahol az ember maximum már csak a doktori iskolával meg a továbbképzéssel szarakodik, más lenne a helyzet.
22N
semennyire...pont nem érdekel..mindig meg tudtam oldani a problémáim...
A kocsinak ha kiderül ha van neki akár egy leharcolt zsiguli vagy suzuki...<suzukinak jobban örülnék mert szeretem azt a márkát:)de annak örülnék mert tudna engem furikázni :)
Lehetne autóm de ez az autos dolog is egy hülyeség mert nem mindenki alkalmas rá h vezessen a mostani forgalomba.Vannak akik ezt be ismerik vannak akik nem,én be ismertem..próbáltam katasztrófa volt inkább nem csinálom.Nincs érteleme 30al feltartani mindenki...egy halálos balesetet okozni meg csak azért mert jaj én vagyok a menő manó és veszek valami DÖG nagy kocsit mert ugye a kis auto az bzis meg egy férfinak minimum mustang GTje legyen...szóval ennek semmi értelme.
Pedig egyre jobban szemezek a kis villany masinákkal :) :) De pesten csak másokat szívatnék vele...
Én spec egyáltalán nem várom el. A legyen állása szerintem azért alap. De nincs fizetésben sem elvárásom, házban autóban meg főleg nincs.
De nekem nem kell egyáltalán domináns, határozott, stb. csaj. Szerintem két domináns ember nem fér meg sokáig egymás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!