Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-17 éves pasik nektek bejönne egy ilyen lány? Egyik barátnőm ilyen! Nem én mielőtt pár okos ezthinné!
Figyelt kérdés
Külső:
-szép
-természetes(nem festi magát,csak néha szempillaspirál)
-van pár divatos ruhája de nem pláza cica
-barna,szőke melír van benne
-normális testalkat,pici úszógumi
asszem külsőről ennyi
Belső:
-visszahúzódó
-csók téren nagyon tapasztalatlan
-őszinte
-megbízható
-néha bunkó de csak ha rossz napja van
-néha perverz(mindent félreért,lehet vele hülyülni)
-viszonylag okos,megvan sokmindenről a saját véleménye
-figyel másokra
2010. júl. 3. 21:44
12/27 kevin42 válasza:
Ebből is látszik, hogy a kérdező saját magáról kérdezett, mert nem mer képet felrakni...
13/27 anonim válasza:
hát nekem ilyen nem kéne...gyönyörű egy kép..:D
16/27 anonim válasza:
Ugyan 18 éves vagyok, de belső tulajdonságokra kábé ilyet keresek. A külső másodlagos.
Ez persze nem jelent szerelmi vallomást :D
17/27 anonim válasza:
Nekem bejön külsőleg is, belsőleg is! 17 F
19/27 anonim válasza:
Nekem bejön,főleg belsőleg 17 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!