Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen egy átlag alatti nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy átlag alatti nő?

Figyelt kérdés

Sokan panaszkodnak, hogy nekik csak az átlag alatti nők jutnak, vagy még az se.

De mégis milyen egy átlag alatti nő?

2019. márc. 22. 11:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a baromságot :D (Mármint nem a kommented, hanem a linkelt "táblázat")

Esetleg az 1-2-3 szint ami valahol tényleg így van (képmutatás tagadni), de az amit ő "négyesnek" mond az szerintem már teljesen jó, különösen az utolsó képen látható lány, már több, mint jó. Ötös fokozat szintén.

6-7 is olyan amit még utcán néha látni, de ez már az a szint akiknél Bud Bundy próbálkozott be rendszeresen és kapta a pofonokat.

Az ilyen "8-9" már inkább retus-botox-plasztikaiműtét parádé. Attraktív, de elég komoly áron. (mint pénzben, úgy áldozatvállalásban is)

2019. márc. 22. 12:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, igazad van teljesen.

Láttam ilyet férfi változatban is, elég durva volt az is.

Labdába sem rúghatna a népesség nagy része az ilyen listák alapján.

2019. márc. 22. 12:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Gondoltam, hogy van ellenpárja is a listának, hasonló elrendezéssel, ahol a 8-9 már a beavatkozásokkal és retussal rendelkezőek, 6-7 akik még ugyan feltűnnek az utcán, de ott is ilyen megközelíthetetlen szépfiúk akik vissza is élnek vele, 4-5 úgy kb. az utca népe átlag és felette kicsit, és az 1-2-3 ami tényleg alatta van.

Érdekes listák az bizonyos, bár szerintem ez valami átlagízlést adna vissza, írtam, hogy úgy az egész "listából" a négyes szint utolsó képe jött be a legjobban ami szerintük már "átlag/nem szép", de hát... igazából... dehogynem.

Bár a kövérség is hasonlóan van megítélve, ott is szeretik egy kalap alá venni a padödőt és az enyhe túlsúlyt, mennyiszer jelennek itt meg az önjelölt tesitanárok... Pedig nagyon nem ugyanaz a kettő, mégis sokszor teljesen - szerintem - átlagos alkatokat is lekövéreznek, ha nőről van szó. Ha meg valakinek mégis bejön, akkor az is megkapja, hogy "undorító".

Picit eltorzult a világ, és nem csak ez az oldal. Sok dolog van amivel nem tudok azonosulni.

2019. márc. 22. 12:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A linken az 5-6-7-8-9 véletlenszerűen is szét lehetne osztani. Nem sok különbség van közöttük.
2019. márc. 22. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!