Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van egy csomó átlag/az alatti lányra óriási kereslet? Hogy csinálják?
A viselkedés mennyire számít? Vagy az, hogy épp milyen társaságokban mozog az ember?
Én átlagos "genetikájú" vagyok, de az átlagnál jobban adok magamra. Mit tehetnék, hogy irántam is többen érdeklődjenek?
Átlagnál jobban adsz magadra? Dupla ideig mosod a p*ncid vagy mi?
A kiírásból úgy érezni többre tartod magad mint kéne és, hogy lenézed az átlagos lányokat plusz irigy is vagy rájuk.Valószínűleg ez a viselkedésedben és megnyilvánulásaidban is megmutatkozik ami nem biztos, hogy szimpatikus a férfiaknak.
Szerintem is ez olyan felvágós volt...
Átlagnál jobban hogy adhat magára az ember? Max az átlagnál többet költ magára, mivel az átlag mos arcot, megfésülködik és ruhája is van, a lányoknál pedig átlag az krémez meg valamennyit sminkel.
Ha te most 2x annyit költesz ruhákra nem leszel a se jobb se több az átlagnál. Az insta nők hiszik azt hogy mert ők a jó genetikával, meg 1000 eurós cipővel menők. Szerintem pedig a legtöbb beképzelt ezek miatt.
Aki nagyon kifelé mutatja hogy ő milyen ember, az befelé szokott sokkal rosszabb lenni.
Mert noi szemmel nezed. S az amit egy no szepnek gondol, az nem mindig egyezzik amit a ferfi is annak gondol.
Nem tudom hany exem mutatta, meg , hogy szerinte ki a top kategorias, ertsd legszebb, legvonzobb no. En meg csak lestem, hogy ez a lany bar nem csunya, de ennel vannak jobb lanyok is, akiket termeszetesen leribizliznek sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!