Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nő is van, aki hízókúrázott a párja kedvéért?
Sokan fogyókúráznak azért, hogy jobban bejöjjenek a pasiknak, akár konkrétan a párjuknak.
Van aki fordítva csinálta? Próbált szándékosan ducibbra hízni, hogy jobban bejöjjön a barátjának?
Én most ezt csinálom, szeretnék még pár kilót felszedni, nagyon tetszik neki a változás. Nem akarok túlzásokba esni, és az is lehet, hogy később leadom.
Minek hízni más kedvéért?Akkor az azt jelenti,hogy nem én vagyok az esete!
Râadásul én nem érzem jól magam 3 kg plusszal sem.Várjon,amíg terhes leszek,akkor megnêzhet dagin.Szülés után meg duzzoghat,hogy duci vagyok,és szexuálisan nem kívánatos.
Hülye lennék.
Ahogy nem egészséges túl vékonyra sem fogyni, ugyanúgy nem egészséges fölösleges kilókat sem felszedni. Akkor fogyj/hízz, ha az egészségi állapotod indokolja, vagy egyszerűen nagyon akarod (TE), ne másért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!