Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hízzak pár kilót a barátnőm kedvéért?
Csak ha te is szeretnéd. Az elhízás visszájára is elsülhet, és a mackós alkatnak azért az a különlegessége, hogy érződik alatta az izom is. Valahogy úgy kéne híznod, hogy közben izmot is növesztesz.
Amúgy persze, 4 hónap alatt meg lehet hízni. Kérdés, hogy te ezt akarod-e és boldog lennél-e a végeredménnyel. Az sem biztos, hogy jól állna. Azért ha a párod így jött veled össze, ahogy most vagy, akkor annyira nem lehet elvárás részéről felhizlalni téged.
Kioktató hozzászólásokat ne? Akkor csak azt fogadod el, ami fejbólogatva azt mondja, hogy igen, hízzál meg? Hát tőlem azt nem fogod megkapni!
A párkapcsolat nem arról szól, hogy a másikat a saját képünkre alakítjuk. Most te ezt fogod csinálni, hogy hagyod magad, hogy ő kedve szerint alakítson téged, ahogy neki tetszik.
A hízás gusztustalan, egészségtelen. Ne hízzál. Ha ő nem fogad el téged így ahogy vagy, akkor nem kell veled lennie. Az egészséged fogja bánni. Ruhatárat kell majd cserélned, nehezebben kapsz levegőt, nehéz lesz felmenni az emeletre, a szex is nehezebben fog menni...stb. És beállsz a kövérek sorába. Hisz hazánk így is a világ 4. legelhízottabb országa. Te is bele szeretnél tartozni?
14 kilót kell felszedned legalább. én 183 centire 79-80 között ingázok, de így is vékonynak mondanám magam. Van egy kollégám aki 85 kg ugyanekkora magasságra, de ő is inkább vékonyabb. Szóval a 90kg is lehet kevés és fel kell menned 100ig ami elég nehéz.
A barátnőd fogadjon el olyannak amilyen vagy. Vagy kössetek kompromisszumot. Te hízol, ő pedig csináljon valamit, ami számodra ideális. Ne legyél papucs. Mond meg neki!!
Tönkre akarja tenni az egészségedet, csak mert neki az tetszik?
Tartson disznót, hizlalja azt.
Meg vagy örülve? Hízni szeretnél a barátnöd kedvéért? Hová lett az önbizalmad és a tartásod? Milyen szerelmi kapcsolat az, ami a testsúlyra korlátozódik? A jelenlegi testsúlyoddal ismert meg és szeretetett beléd. Vajon mi (vagy ki) inspirálja, hogy most hirtelen egy pocakosabb pasit akar? 1+1=?
Hiába, a szerelem vak, és tessék, itt a „hasznos“ válaszom: még többet is hízhatsz 4 hónap alatt, ha a következöket étkezed: cukros, zsíros, fehérjeszegény, naponta minimum 5-ször, de jobb a hatás, ha többször beiktatsz köztes (tízórai, uzsi+ Snack) étkezéseket. Alkohol és kifejezetten sós kaják is elönyösek. Ne vizet, hanem üdítöket igyál. A sport, a mozgás tilos. Liftet használj, ne lépcsözzél. A leghatékonyabb, ha evés után egyböl le is ülsz a tv, pc, IPhone, stb. elé.
....és pár hónap múlva felteheted a következö kérdést ezen a honlapon:
„A barátnöm kedvéért felszedtem 10 kg-ot, de most mégis faképnél hagyott. Az új barátnö-jelöltem az izmos, vékony fiúkra bukik. Hogyan tudnék a 2 hét alatt 10-kg-ot leadni? Jó lenne még egyidejüleg izmot is felépíteni. Segítsetek!!!“
Vázold fel neki, hogy ha hízol, akkor valszeg a szerszámod is rövidebb lesz. Az ágyéki zsírréteg oda is elér, és ha körbeveszi a pöcköst akkor értelemszerűen rövidebbnek érződik/látszódik/tűnik.
Nekem ez pl a férjem esetében jól jött, de a te adottságaidról nem tudok nyilatkozni. Viszont én ebből a szempontból azért nem javasolnám a dolgot. Meg amúgy nem is egészséges.
Ha úgy jöttetek össze, hogy nem voltál mackós, akkor szeressen most is úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!