Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levágatnátok a hajatokat a férjetek kedvéért?
Sziasztok.
Szeptember óta vagyok feleség és a férjem azt mondta hogy szeretné megismerni a rövid hajú énemet is. Az anyikám is ezt monda és ő is le akarja vágatni a hajamat.ti engednétek neki?. Egyébként nekem is tetszenek a rövidhaak de magamon nem hiszem
Önálló gondolatod azért még van? Vagy a férjed irányít otthon mindenben?
Mi lesz a következő? Hogy hagyd ott a munkahelyed?
“Rövid hajú én...” -
Biztos vagyok benne, hogy nem. Ha nem olyan frizurát viselnék, amilyen 100%-ban tetszik, akkor nem lennék önazonos.
Egyik hozzám közel álló személy unszolására sem vágatnám le a hajamat. Ha már úgy sem adott túl sokat és vastag szálút a sors, legalább hadd legyen egészséges és hosszú.
Azon is teljesen ki tudok akadni, amikor azt mondom a fodrásznak, hogy 3 centit vágjon belőle, erre lenyírja vállig érőre.
Nagyon kevés nőnek áll jól a rövid haj.
+ Ha TE nem érzel kedvet arra, hogy megváltoztassa külsőd, akkor semmi pénzért ne tedd meg!
Nincs annál rosszabb érzés, amikor egyik óráról a másikra szép nőből egy csúf kreténné változol, és ez minimum egy évig úgy is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!