Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levágatnátok a hajatokat a férjetek kedvéért?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Szeptember óta vagyok feleség és a férjem azt mondta hogy szeretné megismerni a rövid hajú énemet is. Az anyikám is ezt monda és ő is le akarja vágatni a hajamat.ti engednétek neki?. Egyébként nekem is tetszenek a rövidhaak de magamon nem hiszem
2019. jan. 28. 18:06
11/19 anonim válasza:
Pusztán az ő kedvéért nem, de ha lenne rá hajlam bennem amúgyis és biztatna, hogy jól áll a rövid is, akkor kipróbálnám.
12/19 Karena26 válasza:
A nő éke a hajkoronája.
Az mi, hogy: megismerné a rövidhajú éned??? Akkor már nem te lennél?
Ha akaratod ellenére levágatod a hajad, akkor megismerheti a férjed a lerombolt önbecsülésű feleségét, és a hajvágás miatt tönkrement házasságot...
Anyuka meg vágassa le a sajátját, máséhoz nincs köze; sejtem, hogy csak irigy a szép hajadra...!
13/19 anonim válasza:
Nem. De nem azért, mert csak a hajam miatt van önbizalmam, nekem sokat volt rövid, most is épp pár centisből növesztem. De nekem mindig van elképzelésem a hajamról. Más miatt nem változtatnék.
14/19 anonim válasza:
Ha NEKED tetszik az ötlet, hogy levágasd, akkor tedd meg, de csak akkor. Én egyébként imádom a rövid hajú nőket, de senkire se kényszeríteném rá akarata ellenére, hogy levágassa.
15/19 A kérdező kommentje:
A férjem pár centisre gondolt pl ilyenre. [link]
Nektek ez tetszik? Én ha ezt bevállalom akkor csak úgy ha én tolhatom le ilyen rövidre
2019. febr. 4. 17:13
16/19 anonim válasza:
A férjed beteges uralkodásmániás, aki el akar csúfítani, nehogy másnak is kellj. Először a hajad, majd az öltözmödésed, az emberi kapcsolataid, míg egy igénytelen mackónakcis valaki leszel, aki már neki nem fog kelleni, mert "megváltoztál, már nem az vagy, akibe beleszerettem".
17/19 A kérdező kommentje:
Szerintem sokna félreértitek...........
2019. febr. 4. 19:57
18/19 anonim válasza:
Hogyne, teljesen félreértjük, hiszen tök normális, ha valaki azt kéri a feleségétől, hogy tolja le a haját pár milisre.
19/19 A kérdező kommentje:
Az egész úgy kezdődött hogy kérdeztem a férjemt{l hogy mit szólna egy nagyobb változásba... Azt mondta hogy neki bárhogy tetszek. És mutattam neki képeket kb állig érő hajról és ott volt egy 5 mm es kb. Azt mondta hogy ez nagyon jól állna éa hogy vállajam be....
2019. febr. 4. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!