Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik az a testrészetek, amit meg szeretnétek magatokon változtatni?
Több mindenre kíváncsi vagyok (pl ha vki ducinak érzi magát és fogyni akar, vagy plasztikai műtét).
Ha valaki műttette már magát, várom a tapasztalatokat
Kort írjatok!
Köszönöm! :)
hááát..a szám kicsit vékony (de hamarosan plasztika..:))
amúgy mással megvagyok elégedve :)
Nem nőttek meg a melleim :(
Ha lenne pénzem, tuti megcsináltatnám.
amit meg akartam, már megtettem :D
és nem bántam meg, de semmi szilikon , az nálam nem fér bele !
egy kicsit elálló volt az egyik fülem és az orrom is megcsináltattam szebbre , kicsit csinosabbra !
egyszerre csinálták a kettőt és nem bántam meg, sőt örülök, hogy belevágtam !
25/L
"A fogam kiálló és nagy, azt megcsináltatom majd, a munkámban is zavar."
Nekem ugyan ez a bajom csak én fiú vagyok. Hülye voltam, hogy fiatalon nem csináltattam meg.
Én nagyjából elfogadtam magam.Próbálom hangsúlyozni azt ami szebb és takarni azt ami nem szép.
Az alakommal van egy kis gond.Az ismerőseim körében megoszlik erről a vélemény,de én is érzem,hogy jó lenne fogyni kicsit és formálni az alakomat (a hasam és a combom elég nagy,a fenekem is lenne mit dolgozni).De ezen lehet változtatni és próbálkozok is vele több-kevesebb - inkább kevesebb - sikerrel.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!