Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Nektek mennyire lenne izgató, inspiráló az alábbi helyzet?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, hogy egy lány számára mennyire tekinthető kihívásnak, hogy egy sikeres, sokoldalú pasit még sikeresebbé tegyen? A lány egyfajta diszkrét motivátorként tevékenykedve a háttérben, hogy az újabb és újabb kihívásokat is sikerrel vegye a pasi és legyen kivel levezetnie a mindennapi stresszt.2019. márc. 19. 17:11
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Ennél azért pozitívabb fogadtatásra számítottam. Úgy látom sokan félreértették a kérdést. Egyáltalán nem arról van szó, hogy ki akarok használni egy lányt, aki ismer, tudja, hogy mindig egyenrangúként kezelem a partneremet és nem vagyok egy magát tükörben nézegető, beképzelt pasi... Egy olyan lányt keresek, aki segít egy jó ügy mögé állni és ébren tartani bennem azokat az energiákat, levezetni azt a stresszt, amik ahhoz kellenek, hogy ez az ügy sikeres legyen, amiből nekem - bármilyen meglepő - semmilyen anyagi hasznom nincs és nem is azért csinálom. Nem vagyok egy hálátlan típus, de nem ribit keresek, ezért nem fogok fizetni senkinek. Remélem most már talán érthetőbb, hogy mire gondoltam :-)
2019. aug. 29. 21:22
12/16 anonim válasza:
Ja, hát abszolút azért tanultam száz évig és fektetek a karrierembe 10 éve, hogyaszongya diszkrét motivátorként tevékenykedjek a háttérben valami csávónak, akinek ébren tarthatom az energiáit a jó ügyért vagy mi.
13/16 anonim válasza:
Szerintem egy jó párkapcsolatban ez alap, hogy motiváljuk a másikat, és igényeihez mérten próbáljuk sikerre vinni.
Ha kicsit egyértelműbben fogalmaznál, az jó lenne. Mit akarsz pontosan?
14/16 anonim válasza:
,, és ébren tartani bennem azokat az energiákat, levezetni azt a stresszt, amik ahhoz kellenek, hogy ez az ügy sikeres legyen, amiből nekem''-
-és ezt miben nyilvánulna meg mit szeretnél tőle, hogy mit tegyen meg a kedvedért?
Az rendben van ha szeretnél valakit aki támogat téged az érzelmeidben.
Gondolom inkább kapcsolatban gondolkozol.
15/16 anonim válasza:
Ez a feltevés lehetne a szürke 51dik árnyalata.
16/16 anonim válasza:
Normális esetben egy párkapcsolatban ez oda-vissza működik. Izgatónak nem izgató nekem, én inspiráló akkor, ha ugyanezt a támogatást, hátországot, cheerleaderséget megkapom tőle, és nem az van elvárva, hogy én nyaldossam a talpát a büdös semmiért cserébe "jaj, te vagy a múúúúzsám" jeligével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!