Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak nekem fura?
Egyáltalán nem jól látod.
Az anyja kéri meg rá hogy masszírozza meg a fájós lábait és nem passzióból csinálja neki a srác..
Ugyhogy nem jól látod..
Én a combokat kedvelem...
DE NEM az elhízott nőket hanem a vastag combokat..
Nekem is van lábfétisem, de tulajdonképp bármelyik testrész fel tud izgatni DE csak olyané, aki tetszik nekem. Tudok undorodni is egy lábtól vagy semleges.
Általában minden fiú szereti(jó értelemben!) az anyukáját (legalábbis így lenne helyes; +lány is nyilván) és többségnek a lányok tetszenek, akár hasonló tulajdonságokkal rendelkező, mint az édesanyja és mégis megöleli, megpuszilja, stb az anyját. Még sincs közöttük szexuális viszony. Alapvetően ezzel azt akarom mondani, hogy ha megkérne, hogy masszírozzam meg a lábát, mert fáj vagy akármi még nem fogok felizgulni, sem pedig arra, ha meglátnám meztelenül. Idősebbek nem vonzanak ugyan, de ez kivetíthető akár a húgomra is. Nem működik rájuk, de nem is gondolok úgy rá. Pedig masszírozott már ő is engem és én is őt, de ez nem kelt semmiféle szexuális kapcsolatot... Ha egy lány kérné, aki tetszik: ott már lenne. És nem arról van szó, hogy a húgom vagy anyukám biztos csúnya lenne, hanem egyszerűen családtag. 2 rendkívül fontos személy, kik mindentől fontosabbak számomra, de ettől még szexuálisan közömbösek maradnak!
Szerintem nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, külsős szemmel tudva a fétisét lehet fura, ettől függetlenül a barátodat valószínűleg nem izgatja az anyja.
Rosszabbik esetben pedig azért hallani időnként gyerek-szülő, vagy testvér-testvér, stb közötti kapcsolatokról. Természetesen benne a pakliban, de talán ezt valószínűtlenebbnek tartom. Illetve ez létrejöhet csak a barátod oldaláról, lehet kissé naiv vagyok, vagy nem tudom, de ezt se tartom túl valószínűleg. Statisztikát nem igazán csináltak ilyenről, legtöbben be se vallanák...
Neked itt senki se fogja megmondani, hogy valójában mit is érez a barátod. De az, hogy az anyja igényli, alapvetően azt tükrözi, hogy szimplán szívességből teszi és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!