Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek voltak fura dolgok amikre kiskorotokban izgultatok és masztiztatok? Tehát amik nem feltétlenül szexuálisak felnőtt fejjel, de akkor kiváltottak nálatok ilyen érzéseket?
Én a plüssmacimmal szexeltem úgy 90 -100 centi magas az egyik lábát a lábaim közé raktam és fel le dörzsölözködtem hozzá úgy 11-2 lehettem
22N
Fiú vagyok és a 2000-es évek elején lettem ivarérett, amikor még nem volt internetünk.
Jól emlékszem az első dologra, amire masztiztam, volt a TV-ben egy tisztasági betét reklám (talán Libresse), amiben egy vonzó fiatal nő a tükör előtt sminkeli meg rúzsozza magát, és közben kommentálja a dolgokat, aztán észbe kap, hogy "Hoppá, a tisztasági betétet majdnem elfelejtettem", és látszik ahogy lenéz és lent matat (nyilván belenéz a bugyijába) és megszólal, hogy "hoppá, hiszen egy már bent van".
én már elég kicsiként is inkább szexuális dolgokra izgultam
volt egy időszakom amikor a tűs dolgokra (nem tudom mi okból), ma már inkább irtózok tőle
4-6 éves lehettem talán amikor mindig erről fantáziáltam, ha nem fiatalabb
F
#3 Akkor nem vagyok egyedül, én anno erre a betétreklámra indultam be amikor nálunk ment:
Meg azon morfondíroztam, hogy melyik nőnek akit látok, éppen mi lehet bent a bugyiban. Egy osztálytársam "pinapelenkának" hívta és amikor egy csaj kikérezkedett az óra közepén a suliban, mindig rám vigyorgott és súgta, hogy "betétcsere" ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!