Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha valaki a nevelt lányával jön össze? Ismertek ilyet? Mi lett a vége?
A kérdés elméleti, mielőtt megköveznétek.
Csak olvastam ilyet itt, és érdekel mások véleménye.
Ha úgy nézzük, akkor vérrokonság nincs köztük, tehát nem vérfertőzés, "csak" morálisan elítélendő.
Fáy Andrásról ezt írja a Wikipédia:
Fáynak nem volt jó véleménye a házasság intézményéről. Apja unszolására ugyan végigjárta Nógrád és Gömör vármegyék lányos-házait, azonban „nem talált” magához illő feleséget. Így aztán viszonylag későn, negyvenhat éves korában szánta el magát a házasságra: 1832 októberében vette el Sziráky Zsuzsikát (1809–1879),[4] a fóti bíró leányát, aki hatéves kora óta a Fáy-kúriában élt, hogy ott az úr „kinevelje magának”. A házasságkötéskor Gusztáv fiuk már kilencéves volt.
Egyik feltol sem túl etikus.
Szerintem undorító dolog és tiszteletlenseg olyan férfival összejönnöm, aki egykor anyukám párja volt, szerették egymást, szeretkeztek stb.
Felnőtt férfiként szintén nem túl etikus a volt párod lányát fűzni. Nem éri meg összeugrasztani őket, annyi nő van a világon.
"Fáy Andrásról ezt írja a Wikipédia:"
Tényeket miért pontoznak le?
Háát...nem vagyok az a típus aki embereket elítél, különösebben nem izgat hogyan élnek mások.
De csak gondolj bele hogyan tudnál lefeküdni azzal aki régen (vagy nem annyira régen) még az anyukáddal szexelt. Mint egy görög dráma. Vagy hasonló.
Idősebb pasi egy dolog. Édesányád rxe megint egy másik dolog de jelentősen durvább.
Én nem ítélek el embereket de meglehetősen érdekesen néznénk arra az emberre aki esetleg ezt mesélné nekem hogy vele megtörtént.
(Mini beindul c. film jutott eszembe)
Szerintem nagyon gáz mind a két fél részéről. Ilyet sztorit nem ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!