Szerintetek mi lesz ennek a vége?
Anyósom és 10 éves lánya szerintem betegesek. A kislány úgy beszél az apjával, szidja, parancsol neki,hogy az eszméletlen. Erre az anyja semmit nem szól, sőt néha beáll mellé és együtt csinálják. Nem azt mondom,hogy nem érdemli meg,mert tényleg nem egy jó ember, de ezt egy gyerek nem engedheti meg magának úgy gondolom...
Ezen kívül, 2 percenként kérdezgeti az apját,hogy mit csinál az anyja,mikor pl kint van a konyhában,vagy nincs egy légtérben vele.
Nyáron nagyon kiakadtam,mert a barátom mindig olyanok miatt lett nagyon durván leszólva,amiket nem tett meg,és én már sírtam és remegtem,hogy egy anya hogyan kivétezhet olyan szinten a kislányával, a 23 éves fia kárára. Egyszer mikor nem volt ott az anyja, kijött belőlem, megmondtam,hogy nem értek egyet azzal,ahogyan a fiával bánik,és hogy ha ez lesz, én elmegyek onnan,erre a kislány elkezdett sírni,és mondta,hogy elmondja az anyjának ahogy beszélek róla. Pedig nem bántottam, csupán mondtam, hogy nem értek egyet vele.
Nincs megnevelve sem, pl bőröndömben turkált, használta a dolgaim emgedély nélkül,stb. Egyszer lefotóztam a bőröndöm mielőtt elmentem valahová,és miután hazajöttem. Tisztán látni lehetett,hogy feltúrta. Ezt szóvá tettük anyósnak, a kislány elkezdett sírni,az anyja meg nekünk állt, hogy betegesek vagyunk. A kislányra rá sem szólt.
Szerintem ő és az anyja egy szinten vannak,sőt még az anyja fölött is áll... Lehet ezellen valamit tenni?
1. Nem egy 10 évesnek kell megmondani, hogy nem tetszik az anyós nevelése. Hiszen ő még gyerek! Az anyósnak kell megmondani.
2. Nem kell odamenni, még akkor sem ha kötelező ünneplátogatás van.
3. Anyósnak nyugodtan meglehet mondani, hogy nem fogtok odamenni, mert a kislány borzalmasan viselkedik anyóssal együtt
4. A 23 éves barátodnak is van szája, hangja. Mi lenne ha ő beszélne az anyjával, és nem te??
Belefáradt az évek alatt, mi? :D 23... évesen? :D
...és Te ezt így elfogadod, hogy ezért nem képes kiálni melletted, a leendő saját családja mellett?
Én a helyedben nem venném ezt az egészet túl komolyan. Csak véletlen szereplője vagy mások hülye játékának :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!