A rokonom díler. Hogy legyen ennek vége?
Segítsetek, mit csináljak? A közeli hozzátartozóm, a férjem testvére díler. Három gyereket nevel, ebből a legnagyobb már füvezik... Én a saját gyerekemet szeretném távol tartani ettől a családtól, de a férjem és a testvére között nagyon erős a kötődés. Mi normális életet élünk, főiskolát végeztünk, dolgozunk, saját erőből van házunk és spórolunk. Ők albérletben élnek, szórják a pénzt, minden héten étterem, spórolás nulla és persze folyamatos... A fiam most kamaszodik és nem szeretném ezekkel az emberekkel szorosra fűzni a viszonyt. DE mivel közeli hozzátartozó és a férjem imádja őket, ezért állandó vita van közöttünk, hogy én nem szeretnék velük közös programot, a férjem pedig állandóan a testvérével lenne...És persze ott van az anyósom is, aki tud mindenről és állandóan a férjemtől várja el, hogy ellenőrizze a kedvenc kistesót (több mint negyven éves). A férjem pedig természetesen imádja az anyját és imádja a testvérét. Én vagyok a szemét az anyósom szemében is, hogy így állok hozzá a dolgokhoz.
Mihez kezdjek???
Persze, hogy szereti. De az nem zavarja, hogy ez hatással lehet a ti gyereketekre. A családban nyíltan tud mindenki erről? Beszéltek róla, hogy mit csinál?
Semmiképp se jelenteném fel. Még egy idegent sem jelentenék fel, ha ezt megtudnám róla. Előbb-utóbb a te feljelentésed nélkül is le fog bukni.
Nem jelenteném fel, főleg ha csak fűről van szó. Egyre több helyen legalizálják, fele olyan káros nincs mint az alkohol. Engem nem zavar támogatom a legalizálást, pedig nem élek vele.
A gyerekeddel beszélgess és neveld, máshol is keveredhet rossz társaságba.
Jogos a felvetés, hogy mi lesz agyerekkel, ha feljelented. Ugyanez a kérdés viszont fennáll akkor is, ha nem. Vélhetőleg nem tesz jót nekik apa üzleti vállakozása.
Mit lehet tenni? - nehéz kérdés. Fordulj el és igyekezz a sajátjaid úgy nevelni, hogy hogy elitáljék azt, amit az unokatesójaik, meg a nagybátyjuk csinálnak. Bár én a helyedben óvatos lennék a a férjeddel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!