Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A rokonom díler. Hogy legyen...

A rokonom díler. Hogy legyen ennek vége?

Figyelt kérdés

Segítsetek, mit csináljak? A közeli hozzátartozóm, a férjem testvére díler. Három gyereket nevel, ebből a legnagyobb már füvezik... Én a saját gyerekemet szeretném távol tartani ettől a családtól, de a férjem és a testvére között nagyon erős a kötődés. Mi normális életet élünk, főiskolát végeztünk, dolgozunk, saját erőből van házunk és spórolunk. Ők albérletben élnek, szórják a pénzt, minden héten étterem, spórolás nulla és persze folyamatos... A fiam most kamaszodik és nem szeretném ezekkel az emberekkel szorosra fűzni a viszonyt. DE mivel közeli hozzátartozó és a férjem imádja őket, ezért állandó vita van közöttünk, hogy én nem szeretnék velük közös programot, a férjem pedig állandóan a testvérével lenne...És persze ott van az anyósom is, aki tud mindenről és állandóan a férjemtől várja el, hogy ellenőrizze a kedvenc kistesót (több mint negyven éves). A férjem pedig természetesen imádja az anyját és imádja a testvérét. Én vagyok a szemét az anyósom szemében is, hogy így állok hozzá a dolgokhoz.

Mihez kezdjek???

2019. márc. 4. 12:46
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

20-as. Ez most komoly?

Nekem az a bajom, hogy minden lehetőséget megkapott az életben és negyvenvalahány évesen ott tart, hogy sehol sem tart.

Kapott lakást, amit elúsztatott és eladott, eltapsolta az árát 2 hónap alatt, ezért lakik albérletben. Nem az én elvárásaim szerint kéne élnie, én azt írtam, hogy ha már ezt csinálja 10 éve, akkor legalább próbálna valamit felmutatni, hogy ha vele történik valami, konkrétan beviszik, akkor a gyerekei ne intézetbe menjenek. A nagyobbik fiú minden nap be van állva, bukdácsol és egy hónapja elsírta magát, hogy totál depressziósnak érzi magát. Én a gyerekeket sajnálom. Engem nem érdekel, hogy ez az ember vagy bárki más hogyan él, de mivel családtag, érintett vagyok, ha akarom, ha nem...Nem az zavar, hogy nincs diplomája és nem vállalkozik, nagyon sok barátomnak nincs, én nem ez alapján ítélek meg senkit, a lényeg, hogy szeresse amit csinál, szeresse a szakmáját.

Mégis a te olvasatodban mit kéne tennem? Csináljak velük közös programokat, szívjak be jól, kokózzak minden hétvégén? Akkor talán a férjemnek sem leszek az ellensége? Pff.

2019. márc. 4. 20:59
 22/22 anonim ***** válasza:
76%

Jelentsd fel.

De egyre figyelj. Altasd egy kicsit most ezt a temat. Csinalj ugy mint aki se hall se lat. Varj nehany honapot es akkor jelentsd fol. Adj meg adatokat stb. Ugy hogy nehogy kideruljon te nyomtad fol.

A gyerekeit igy mentheted meg. Ha nem komoly diler csak koca, akkor még eszbekaphat. Ha komoly akkor jobb ha kicsit megnyomorgatjak a rendorok.

A mi csaladunkban minden gyerek drogozott...mar banjak a szulok, hogy a sajat gyerekeiket nem jelentettek fol az elso alkalommal a rendorsegen.

Most psssz csend, aztan nyomd fol.

A gyerekek miatt ne aggodj.

2019. márc. 4. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!