Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem ír és én se neki. Rendben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ír és én se neki. Rendben van ez így?

Figyelt kérdés

Annyira boldog vagyok amikor vele beszélhetek. Miért nem keres?

Már lassan 4 hónapja beszélünk neten, de most abbamaradt. Annyira fáj, hogy nem érdeklődik irántam. Imádom ezt a srácot.

2019. márc. 17. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Ha hiányzik neked, akkor miért nem írsz te neki?
2019. márc. 17. 18:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Félek, hogy zaklatásnak fogná fel.
2019. márc. 17. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
36%

Valószínűleg nem érdekled eléggé. Szeretett veled beszélni, megismerni, stb, de lehet úgy gondolja, hogy már kiismert, hogy nem avgy neki kihívás, stb.

Én nem aláznám meg magam, úgyis keresne, ha érdekelném. Ha pedig nem, akkor így járt. Annyi gyümölcs van még, ami csak rád vár, csak válogass. :)

2019. márc. 17. 18:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Aki hónapokig csak neten írogat, az nem akar komoly dolgot. Nem merült fel a találkozás kérdése eddig?
2019. márc. 17. 18:41
 5/7 A kérdező kommentje:
De igen. Mondta, hogy ha jó lesz a kocsija akkor találkozni szeretne velem. Azt is írta, hogy el tudnám szédíteni csak nem merem.
2019. márc. 17. 18:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez mind csak duma. Ha egy férfinek szimpatikus és érdekes egy nő, és társat is keres, az kíváncsi rá élőben. Minél hamarabb... nem hónapok múlva. Telefonon beszéltetek már? Vagy az is az autó függvénye?
2019. márc. 17. 22:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem beszélünk ott se.
2019. márc. 18. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!