Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férjemmel minden rendben? (Milyen gyakran kívánja egy 40-50 éves pasi a szexet? )
Férjem 46 éves. 13 éve élünk együtt. Az elején a nagy szerelemben sem kezdeményezett igazán. Csók alig volt köztünk. Nagyon tetszem neki, imád, de a szex valahogyan nem fontos (?) számára. Soha nem néz meg senkit, én hamarabb észreveszem, ahogyan megbámulják a nők (igen jóképű). Biztos, hogy bem csal meg, mert együtt dolgozunk. Szabadidejében itthon van.
Többször vitáztunk a szexen, de nem lett több (2 hetente 1, majd havonta 1). Felajánlottam a nyitott kapcsolatot, de nem reagálta le....
Nem meleg!!! Ez is tuti.
Normális ez?
Ha a potenciám marad abban a korban szerintem ugyan úgy lenne igényem rá, mint most. A leírásod alapján a férjed lehet, hogy egyszerűen csak ilyen. Esetleg bele is tespedt már a kapcsolatba kissé.
32/f
40 év fölött már rohamosan csökken a libidó férfiaknál, ami ha addig sem volt túl magas, akkor kb a kukában landol szerencsétlen ember.
Erre rá lehet "gyúrni" ha elzavarod egy konditerembe(esélyes, ha addig nem sportolt, akkor elpatkol) leszoktatod a kávéról/bagóról, gyógyszerekről, tespedő életmódról.
Ha elküldöd dokihoz, az csak felír egy újabb gyógyszert neki, amitől hamarabb felfordul.
Emberek, nem arról van szó, hogy ilyen lett a kora miatt, hanem, hogy mindig is ilyen volt.
Kérdező, te meg így fogadtad el, hát most ne várd, hogy változzon meg.
"Az elején a nagy szerelemben sem kezdeményezett igazán. Csók alig volt köztünk."
Akkor lényegében olyan, amilyen mindig is volt. Mi a probléma? Ha 13 évig jó volt, most miért nem?
Tudjátok...nem is tudom. Olyan hülyén hangzik, de tényleg, mintha most jöttem volna rá. Eddig sem volt így jó. Csak nálam mintha most tombolnának a hormonok.Volt szex, de mindig nagyon ritkán. Most igényelném többet, de 3 hónapja semmi.Én pedig valással fenyegettem. Erre közli, ne erőltessem, nem megy parancsra.
Tesped igen. Vékony, semmi mozgás. Elküldtem dokihoz...de csak koleszterincsökkentőt írt fel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!