Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férjemmel minden rendben? (Milyen gyakran kívánja egy 40-50 éves pasi a szexet? )
Férjem 46 éves. 13 éve élünk együtt. Az elején a nagy szerelemben sem kezdeményezett igazán. Csók alig volt köztünk. Nagyon tetszem neki, imád, de a szex valahogyan nem fontos (?) számára. Soha nem néz meg senkit, én hamarabb észreveszem, ahogyan megbámulják a nők (igen jóképű). Biztos, hogy bem csal meg, mert együtt dolgozunk. Szabadidejében itthon van.
Többször vitáztunk a szexen, de nem lett több (2 hetente 1, majd havonta 1). Felajánlottam a nyitott kapcsolatot, de nem reagálta le....
Nem meleg!!! Ez is tuti.
Normális ez?
Köszönöm.
Mi rengeteget beszélünk róla...vagyis én beszélek, ő hallgat.
A megteremtéssel nincs gond, szexi fehérnemű hiányában nincs gond és külsőleg is nagyon tetszem neki (határozottan kijelentette, hogy ezért sem válik, mert nehéz ilyet találni).
Szóval minden adott....
Lehet, hogy tényleg aszexuális, bizonyis fokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!