Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok lányok/nők egy olyan férfihoz akinek?
Figyelt kérdés
Minden eddigi hibáját világgákürtölné pár ember akik ezért kapnak fizetést és rajta röhögne mindenki aki nem lát tovább az ítéleteinél? Te is röhögnél még ha nem is zavarja ez az egész a férfit persze nem ő akarja de ez van ezzel kell főzni. Főznél vele?2019. márc. 17. 12:53
1/9 anonim válasza:
öregem, bármit szívtál vagy szedtél, állj le vele!
2/9 A kérdező kommentje:
Ez csak egy elméleti kérdés. Relax
2019. márc. 17. 12:58
3/9 anonim válasza:
nem tudom nekem annyira nem jön be soros györgy, szerintem nem főznék vele
4/9 A kérdező kommentje:
Mi a tököm köze van sorosnak a kérdéshez?
2019. márc. 17. 13:04
5/9 A kérdező kommentje:
Mi ez a mindfuck?
2019. márc. 17. 13:05
7/9 anonim válasza:
Soros milliókat akar betelepíteni Európába.
Ez veszélyes!
8/9 anonim válasza:
Az öreg Juncket ne hagyjátok már ki! Olyan "alattomos", hogy március 15-éig halálosan veszélyes volt, de 16-án ez elmúlt! Na Ő aztán veszélyes, mint egy...egy...egy atom!
9/9 A kérdező kommentje:
Vonatkoztassunk el egy kicsit sorostol és koncentráljunk a kérdésre ha kérhetem. A nők válasza érdekel csak. Adott egy humorlovag akin a világ röhög ami kicsit belegondolva karrier. Nem rólam van szó én már most is celeb vagyok.---> [link]
2019. márc. 17. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!