Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos, hogy a férfinek milyen autója van?
Egyre több drága autót látni az utakon.
Leginkább lányok, nők, asszonyok véleményére volnék kíváncsi. Nektek számít ez?
Nem igazán értem ezt a "Bp-en lakom, nincs szükségem autóra" dolgot...
Én egy megyeszékhelyen lakom, de főleg munkám miatt, ritkábban család és barátok miatt rendszeresen járok Bp-re. Évente 15-20 alkalommal, több mint 10 éve. Egy ideig csináltam, hogy tömegközlekedéssel jártam, de ma már csak autóval megyek. Nemcsak a városok közötti utazás miatt, hanem a fővároson belül is 10-ből 8-9-szer gyorsabban intéztem el a dolgaimat autóval, mint BKV-vel (vagy BKK-val). Arról nem is beszélve, hogy egy nagy bevásárlást, vidéki kirándulást, rokoni látogatást is sokkal könnyebb autóval elintézni.
Köszi a válaszokat! Senkit sem pontoztam le. Kb. 1 millió forint értékű autót használok, de -mint ahogy itt páran írtátok- gond nélkül tudnék venni szalonból egy középkategóriás újat. Leginkább őszinte női válaszokra vagyok/voltam kíváncsi. Különbözőek vagyunk, nyilván van akinek számít, van akinek kevésbé. Szerintem itthon presztizs kérdés.
Az autó látszik, a bankszámla nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!