Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek a párja beteg, honnan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek a párja beteg, honnan merít erőt?

Figyelt kérdés
2019. márc. 16. 08:43
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Milyen beteg?

Én vagyok beteg. Hogyhogy honnan? Csinálni kell a dolgaimat és kész. Nem szabad elhagyni magam.

2019. márc. 16. 08:50
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Azért nem mindegy milyen betegség. Rák? Demencia? AIDS? Impotencia? Nátha?
2019. márc. 16. 08:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Szív-és érrendszeri problémája van, most jár vizsgálatokra. Az erő merítést úgy értem, ahhoz, hogy támogatni tudjam és ne látsszon rajtam, hogy félek. Nagyon aggódom miatta, de próbálok nem pánikolni és nyugalmat biztosítani neki, mert az nagyon fontos az állapotában. Az első válaszolónak jobbulást kívánok!
2019. márc. 16. 09:03
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
Nem lehet erre mit mondani, menni kell előre. Neki nehezebb.
2019. márc. 16. 09:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem különösebb, ha emlékeztetnek rá és tutujgatnak. Senki nem szereti, ha betegként kezelik. Ne fordíts rá túl sok figyelmet és ne hozd szóba.

2019. márc. 16. 09:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenkinek jó egészséget kívánok!
2019. márc. 16. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!