Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 éves vagyok és még szűz....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves vagyok és még szűz. Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Tudom, hogy még fiatal, előttem az élet stb, de kezdem napról napra rosszabbul éreznem magam.Nem tartom magam egy kimondott szépségnek, átlagos lány vagyok, hosszú hullámos világos haj, barna szemek, átlag alkat, de természetesen adok a megjelenésemre. Még sose volt barátom, körülöttem viszont az összes barátomnak volt vagy van párkapcsolata, nyilván beszélünk ezekről napi szinten. Mostanság mindig kérdezik, hogy mikor lesz már valakim, család is,és egyre kínosabb. Nagyon zavar ez az egész, mert úgy érzem eddig akárki, aki szeretett volna tőlem bármit is az a szexre ment, sose akart még senki igazán velem lenni. Egy barátnőm szerint "élnem kéne az életet" és kihasználni ezeket az alkalmakat. Eddig ezt nyilván nem gondoltam helyesnek, de mostmár esküszöm elgondolkodtam rajta. Ez szégyen?

2019. márc. 15. 22:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is 18-ig vártam, a szerelemre és nem bántam meg, hogy neki adtam oda magam. Azóta is együtt vagyunk és szeretjük egymást.

21/N

2019. márc. 16. 09:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is vártam,hogy egy normális kapcsolatban veszítsem el. 20 évesen azt hittem,hogy végre eljött az idő. Éreztem legbelül,hogy nekem túl gyors a tempó,hogy a srácot főleg a testem izgatja. Mikor szóvá mertem tenni,hogy hát elvileg barátnő jelölt vagyok,szóval ne csak szex legyen,mert én nagyon úgy érzem,hogy csak arra kellek,akkor megkaptam,hogy ő nem fog rám várni,mert neki kell a szex,a lányok miért misztifikálják túl az első alkalmat,meg örüljek,hogy az első alkalom után nem dobott el. Nagyon nem így akartam volna az első alkalmat.

Hát ez után hagytam ott a francba...

Most második alkalommal kavarok egy sráccal. Kedves,figyelmes,örül,hogy nem vagyok lotyó. Nem igér semmit,de önbizalmat adott.

Ezzel csak azt szeretném mondani,hogy ha találsz egy normális stácot,aki őszintén elmondja,hogy mire megy,ha nem hazudozik és amúgy szimpatikus és el tudnád azt fogadni,akkor ne ítéld el zsigerből. :)

Mert megvéd egy csalódástól,pofáraeséstől,stb.

2019. márc. 16. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!