Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vagyok és még szűz. Mi lehet a baj velem?
Szégyen bizony... ilyen hülyeségen elgondolkodni.
Mivel lenne jobb ha 5 pasi megdugna jövő hétig? Nem lennél ettől boldogabb mivel nem tűnsz ilyen sekélyes embernek:) Később pedig ezt bánnád mert nem találnál normális srácot aki szóba áll veled.
Össze fog jönni a dolog ne izgulj. Anno egyik exemnek is én voltam az első és ő is 18 volt.
Az én exemen végig ment már a fél város. Rengeteg pasival szűrte össze a levet és tette szét nekik.
Én voltam neki az első. És mivel első szerelem, gondolhatod, hogy mennyire megvisel a tudat, hogy olyan ember lett. Persze ma már keresztül néz rajtam simán.
Folyamatosan csalogatja a pasijait mindenféle lelkifurdalás nélkül.
Szerintem kettőtök közül te vagy a normális. Cselekedj helyesen. Nem attól élsz, hogy minden héten más kefél.
Az első exemmel együtt veszítettünk el a szüzességünket anno. Mind a ketten 18 évesek voltunk és nagyon szép lány volt. Csupán várt az igazira és úgy tűnt minden szuper lesz.
Szerintem nem kell mindenáron ezen gondolkodni. Próbálj ismerkedni, biztos vannak próbálkozások. Ha egy fiú igazán szeret tud is várni egy darabig, ne add oda magad könnyen.
Jelenleg 23 éves vagyok és nagyon nem szeretem ha egy nőt könnyedén meg lehet kapni.
Küzdjenek érted! :)
Engem csúfolt az egyik barátnőm, mert 19-20 évesen szűz voltam. Akkor azt hittem én vagyok a gáz, de azóta rájöttem, hogy csak egy ordas kis dög volt, aki a piszkálódásban élte ki magát.
Nem szégyen szűznek lenni, engem 20 éves koromig nem is érdekeltek nagyon a fiúk. Van ilyen is.
Teljesen rendben van hogy 18 évesen még nem ment rajtad végig a focicsapat.
Majd ha meglesz az igazi akkor megtörténik.
Mindenki úgy odavan a párkapcsolatától(közben meg egy rakás szar nekik), meg mindenképpen rá akarják tukmálni másokra is.
21 évesen lett barátnőm, akkor vesztettem el, akkor volt az első csók stb...
Teljesen jó volt. Nem vagy elkésve, ne siettesd, és ne foglalkozz mások beszólásaival!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!