Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mondtam el neki, hogy szűz vagyok, miért volt mérges?
Egy férfi ismerősömmel lefeküdtem. 22 éves vagyok és még szűz voltam. Azt mondtam neki, hogy tapasztalatom nincs, de úgy tudta egyszer már voltam valakivel. De nem. Én ezt szégyelltem, és elegem volt már belőle, hogy még mindig szűz vagyok, nem mondtam el neki, mert féltem akkor nem akar majd úgy lefeküdni velem. Aztán messengeren megírtam neki az igazat, és nagyon mérges lett, föl is hívott és jól leb_szott hogy miért nem mondtam el, de én nem értem miért kapta fel ennyire a vizet, nem mindegy neki? Tényleg hülye voltam? Vagy ő reagálta túl?
L/22
Mert akkor mást és máshogy csinált volna!
Egy férfinek hatalmas dicsőség a szűztelenítés.
Legalább védekeztetek, vagy pár hónap múlva megint ráírsz egy újabb meglepivel?
Kelett vki aki már elveszi,ő meg csak szexet akart,jo kombó..
40N
Te hát aki már nem szüz az nem érdemel élvezetes szeretkezést törödést,a párjátol se,hát szép.. Csoda h egyre több nő nyul inkább vibrátorhoz,ha a pasi csak beleürit egy kapcsolatba is házasságba is,mert volt a nőnek mersze már előtte kapcsolatban v férjnél lenni és nem szüz.. Csodás,h aki nem szúz azt nem kell tisztelni,csak átmenni rajta.
40N
Tenyleg tulzasba viszed, minden rendben otthon?
#Kerdezo
Azert lett volna jo elore tudni, mert akkor mashogy kozeledett volna hozzad, mas elvarasai lettek volna stb. Most lehet eddig azon kattogott, hogy mi lehetett a baj, mert ellentmondasos volt a heylzet azzal, amit allitottal magadrol.
Nagy baj nincs, ez mar a mult. Lepjetek at rajta. Szerintem magadtol vettel el ezzel egy kis torodest, tole meg a galans lovag szerepkort.
42F
Miért csak a szüz érdemel törödést?..
Ergo a szüzeségget jo elvenni,jaj cukormáz egy két percig aztán oda a hártya meg a varázs ő is szüzetlen lesz és már nem kell vele gálánsnak lenni,a nem szüz meg csak baxhato tárgy? És ha vkinek egy kapcsolata volt az már csak prostinak számi?.. Na itt nem negyvesen hölgy fejébe vannak bajok.. :( De hát az összes mai pasi ilyen..
36N
8.-nak.
Ő az, aki folyton nyomja a "Nekem nem kell férfi, pláne bunkó magyar!" dumát, és mindig odaírja, hogy 36N
Én férjnél vagyok,és 40 vagyok,csak elég gáz h ma már aki nem szüz 22 vagy még 30 évesen is a hozzátok hasonló pasiknak azt nem kell tisztelni törödni vele,kedvesnek lenni semmit se érdemel. Csak szexuális eszközként kezelitek a nőket alapból a szüzesség elvétele is csak nektek öröm azért duzzog a kérdező partnere is semmi másért,a nő őröme nem számit ők nem élvezhetik az rossz,a pasi kielégülése a lényeg. 90% ban ilyenek vagytok 10% normális férfi van,mintha ez lenne a jo amit ti képviseltek ,és ti picsogtok h minden nő tovább áll v inkább szingli..
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!