Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem mondtam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem mondtam el neki, hogy szűz vagyok, miért volt mérges?

Figyelt kérdés

Egy férfi ismerősömmel lefeküdtem. 22 éves vagyok és még szűz voltam. Azt mondtam neki, hogy tapasztalatom nincs, de úgy tudta egyszer már voltam valakivel. De nem. Én ezt szégyelltem, és elegem volt már belőle, hogy még mindig szűz vagyok, nem mondtam el neki, mert féltem akkor nem akar majd úgy lefeküdni velem. Aztán messengeren megírtam neki az igazat, és nagyon mérges lett, föl is hívott és jól leb_szott hogy miért nem mondtam el, de én nem értem miért kapta fel ennyire a vizet, nem mindegy neki? Tényleg hülye voltam? Vagy ő reagálta túl?

L/22

2019. febr. 14. 22:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az egyetlen, akinek ez a kérdés túl meredek? Eléggé érezhető egy lány viselkedésén, ha az első alkalom...
2019. febr. 15. 05:45
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele. Ő ezekre mit mondott? Nem tudod, mert nem.kérdezted, ugye ;)
2019. febr. 15. 07:12
 13/14 anonim ***** válasza:
42%
Nő vagyok és tökre feleslegesnek tartotam volna ezt én is elmondani. Sokkal gázabb ha megtudja előre és túlságosan fnomkodik meg ilyenek,de lehet csak én vagyok ilyen típus, ebből nem kellett volna olyan nagy ügyet csinálnia. Szex során miden esetben oda kell figyelni egymásra mindegy ki hány éves, szűz vagy sem.Túlságosan nagy feneket kerítenek ennek a szüzesség elvesztésének a férfiak.
2019. febr. 15. 08:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem tényleg hü lye voltál.

Minek olyannal kefélni, akiben még ennyire se bízol???

2019. febr. 15. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!