Azt álmodtam hogy a Zoli összejött az Évával. Emiatt a Tibor nagyon mérges lett, és összejött a Zsuzsával. Szerintetek László még szűz?
Ja, a lényeget kihagytam.
Az Edina kiírta facebookra hogy szereti Ákost.
Kedves barátom!
Ez egyszerű, hisz az álmokat mindig ellentétesen kell értelmezni.
Továbbá ez egy prófétikus, vagy ha úgy tetszik, jósló álom, így a következőképpen kell értelmezni:
Ennek fényében tehát Zoli ugyan valóban összejön Évával, de aztán Tibor dühében elcsábítja a nőt. De Zsuzsa, aki fülig szerelmes Tiborba, bosszúból Éva leszbikus szeretője lesz, aminek kapcsán László rájön, hogy ő tulajdonképpen a saját neméhez vonzódik. De mivel homofób, úgy próbálja ezt a tényt megkerülni, hogy nővé operáltatja magát, és férfiaknak árulja vadonatúj testét.
Edina nem Ákost szereti, ezt csak megtévesztésből írja majd ki, ezzel akarja Bélát féltékennyé tenni. Ami a freudi álomfejtés szerint sikerülni is fog neki, mert az álombeli lájkolás a valóságban köztudottan nemtetszést, ellenérzést jelent.
Remélem tudtam segíteni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!