Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek így a gyereke apja?
Én ilyen feltételek mellett nem akarnék. Ez nagyon gáz. A saját érdekedben dobd ki, ez nem normális.
23/F
18 évesen hiába a csaladalapítást tartod életed céljának ez még rettentően korai. Nem akarok vészmadár lenni, sem olyat állítani ami nem igaz (mert vannak akiknek sikerül és bejön a dolog) de általánosságban (tehát vannak kivételek) az ilyen nagyon fiatalon lett kapcsolatokból, nagyon korán vállalt gyerekeknek nem lesz jó vége.
Szerintem még túl fiatalok vagytok hogy kellően fel tudjátok mérni a dolgokat. Beszélgetni lehet róla , az jó de szerintem se te sr a barátnőd nem látjátok á a dolog buktatóit.
Ő azt mondja onnantól a gyerek az első. Ez teljesen rendben van. De vajon abba belegondolt-e hogy a kapcsolatotok, hogy te mint férfi hogy fogid ezt viselni. Mennyire figyelne oda rád is? Mert ha csak arra kellesz neki hogy gyereket csinálj az nem túl jó.
Ez nem normális, attól, hogy egy nő anya lesz, még mindig NŐ is. Mit gondol, hogy ha megszületik a gyerek, akkor ő már nem fogja kívánni a szexet? Egy gyerek alszik is, játszik, vannak nagyszülők, stb. A gyerek többet alszik, mint ti, szex után átmehet hozzá a gyerekszobába, de pl. csecsemővel veszélyes is együtt aludni. Plusz egy 3-4 évet már zavarna szerintem. Próbáld ki vele, hogy 3 randi erejéig nem szexeltek, kíváncsi vagyok, hogy ki fogja-e bírni. Lehet megváltozik, de én hagynám.
N.
Kétgyerekes anya vagyok, de ez nagyon beteg. Elváltam, van némi tapasztalat a hàtam mögött. Azt gondolom, hogy a család akkor működhet jól, ha a bázis, a férfi és a nő, az egység, ami működteti az egészet, az jól funkcionál.
A gyerek a szerelem gyümölcse. A róla való gondoskodás a két felnőtt feladata, de az a két felnőtt a magja az egész rendszernek. Pont azért mennek tönkre a családok, mert a két alappillér nem funkcionál, csak él egymás mellett a legtöbb esetben.
A beteges gyerekimádat gáz. Igen, szereti az ember a gyerekét. Fantasztikus dolog szülőnek lenni. De a párod a társad, ha ő nem lenne, nem lenne a gyerek sem.
Anya vagyok, de hányok az ősanyáktól. A szerelem, a párkapcsolat legalább annyira meghatározó, különleges dolog az ember életében, mint az anyaság. Ebből merítesz erőt, ez viszi előre a családot, amiben élsz. Nekem pasiként nem kellene egy olyan nő, akinek spermadonor vagyok. Nekem szerelem kellene, társ, akire számíthatok, férfi, akit szerethetek. Ha a mi kettőnk egysége erős, akkor lehet a gyerekünk boldog. Egy majomszeretettel a gyerekén csüngő anya, nos nekem ijesztő lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!