Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak 98%-a a valóban a kis mellet szereti?
Itt az oldalon hangoztatják a férfiak, a konkrét számadatot (98%) pedig nő is írta már.
Mi ennek az oka?
Miért jobb a kicsi (tehát az A kosár és az alatt, mert a B már nem kicsi, hanem átlag)?
Tehát amikor azt mondják, a kicsit szeretik, csakis és kizárólag ezt?
Akkor miért nézik meg az utcán a nagymellűeket?
Na, szóval nincs kis mellem (A,B), telt vagyok, de kb. mindig több pasi nyomult. Nyilván akkor a 2 % volt.
Vaaaagy senki se mell, hanem az alapján választ, milyen a csaj egyben, milyen a kisugárzása, személyisége, esetleg arca.
Sőt, engem is vonzott már olyan pasi, aki elvileg nem is az esetem.
Szerintem szövegértési gondjaid lehetnek. Sokan nem azt mondják, hogy kizárólag a kis mellet preferálják, hanem azt IS. Tehát végülis mindegy, csak mell legyen.
Arra gondoltál esetleg, hogy nem ez az egyetlen szempont? Pl. számíthat az is, hogy összességébe hogy néz ki a nō, milyen az arc, alak. Egy nagymellū nō is lehet néha ronda, egy kismellū nō is lehet szép arcban.
Mibōl gondolod, hogy a mell az egyetlen meghatározó szempont...
"nagymellű csajoknak általában formátlan a feneke."
WTF :D Úgy érted, akkor, ha túlsúly miatt nagy a melle?
Egyébként szerintem inkább az olyan pasik teszik ki az összes férfi 98%-át, akiknek tökmindegy a mellméret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!