Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak 98%-a a valóban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak 98%-a a valóban a kis mellet szereti?

Figyelt kérdés

Itt az oldalon hangoztatják a férfiak, a konkrét számadatot (98%) pedig nő is írta már.

Mi ennek az oka?

Miért jobb a kicsi (tehát az A kosár és az alatt, mert a B már nem kicsi, hanem átlag)?

Tehát amikor azt mondják, a kicsit szeretik, csakis és kizárólag ezt?

[link]

Akkor miért nézik meg az utcán a nagymellűeket?

2019. márc. 15. 08:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem a mellekbe zúgok bele, hanem a nőbe. Szóval ha tetszik a csaj, akkor másodlagos, hogy mekkora a melle. Volt már egészen pici meg c kosaras mellű csajom is.
2019. márc. 15. 10:31
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Na, szóval nincs kis mellem (A,B), telt vagyok, de kb. mindig több pasi nyomult. Nyilván akkor a 2 % volt.

Vaaaagy senki se mell, hanem az alapján választ, milyen a csaj egyben, milyen a kisugárzása, személyisége, esetleg arca.

Sőt, engem is vonzott már olyan pasi, aki elvileg nem is az esetem.

2019. márc. 15. 10:38
 13/21 anonim ***** válasza:

Szerintem szövegértési gondjaid lehetnek. Sokan nem azt mondják, hogy kizárólag a kis mellet preferálják, hanem azt IS. Tehát végülis mindegy, csak mell legyen.

Arra gondoltál esetleg, hogy nem ez az egyetlen szempont? Pl. számíthat az is, hogy összességébe hogy néz ki a nō, milyen az arc, alak. Egy nagymellū nō is lehet néha ronda, egy kismellū nō is lehet szép arcban.

Mibōl gondolod, hogy a mell az egyetlen meghatározó szempont...

2019. márc. 15. 10:40
 14/21 anonim ***** válasza:
38%
Nem, a férfiak a nőket szeretik, maximum a fiúk szelektálnak ilyen tulajdonságok alapján.
2019. márc. 15. 11:22
 15/21 anonim ***** válasza:
44%
#9-es a szakértő! 👌🙂
2019. márc. 15. 11:35
 16/21 anonim ***** válasza:
28%
A nők valóban a kis péniszt szeretik ?
2019. márc. 15. 11:48
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
A férfiak túlnyomó része mindenféle mellet szeret.
2019. márc. 15. 12:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem C-s mellem van, mégse éreztem soha hátrányát.
2019. márc. 15. 12:20
 19/21 anonim ***** válasza:

"nagymellű csajoknak általában formátlan a feneke."

WTF :D Úgy érted, akkor, ha túlsúly miatt nagy a melle?

Egyébként szerintem inkább az olyan pasik teszik ki az összes férfi 98%-át, akiknek tökmindegy a mellméret.

2019. márc. 15. 12:44
 20/21 anonim ***** válasza:
46%
Nem hiszem, hogy ezen bármi is múlna. Inkább legyen szép kisportolt alakod, jó feneked, a mell nem sokat nyom a latba. Nekem 75B és szép kerek, akinek nem tetszik, az keressen akkor nagymellű nőt. De nem hiszem, hogy azért utasítana valaki vissza, mert kicsi/nagy a melled, ha más amúgy rendben van rajtad.
2019. márc. 15. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!