Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ez valóban annyira szexi?
Ha egy nőnek jellegzetes, erős állkapcsa van.
Most Instagram-on nagyon hódít ez a trend, sokan műtették ilyenre. Mint pl:
A tévhitek elkerülése végett:
Ez genetika vagy plasztika, nem minden vékony lánynak ilyen, és akinek nem ilyen, annak nem azért, mert pl túlsúlyos, hanem mert más a csontozata, keskenyebb, finomabb az állkapcsa.
Az enyém se ilyen feltűnő, hanem ilyesmi:
Nem áll úgy ki az állkapocscsont.
Volt, aki már beszólt érte, hogy biztos azért ilyen, mert elhíztam (nem kép alapján, hanem itt az oldalon), csináljak vele valamit. De nem tudok, ha egyszer nem olyan a fejformám.
Én jobban kedvelem a "vékony" állat, a kissé "elsőbbségadáskötelezőtábla" hatást.
Igaz az én arcom is ilyen eredetileg (sajnos!), csak most nem látni, mert lassan megszigonyoznak.
na ez az ami nekem nem kell..
az első még szép mert igazából neki nincs beesve az arca de a te fajtád az igazi..
babaarc über alles :)
nyugi, ez egy normális nézőpont, nincs nőhiányom és nem írok rád priviket..
hova jutunk, már ilyen sorokat kell mellékelnem :(
na jó, értetted..
Szerintem mindegyik tevuton jar. Nem azert mert nem szepek, hanem azert mert tokkmindegy milyen allkapcsa van valakinek.
Inkabb megforditom a kerdest, hogy egyertelmusitsem a valaszt. Az atlagtol lefele eltero tulajdonsagok megnehezitik a parkeresest. Aki meguti az atlagos szintet, ott mar a kulso nem fog eltaszitani senkit.
Az mas kerdes, hogy mi az atlag, plane a mai vilagban. En azt mondom, hogyha egy no tud csinos lenni, es nincs elhizva, az mar meguti az atlagot. Ugyanis tobb, mint a nok fele ennek a kettonek nem is tud, pontosabban nem akar megfelelni.
42F
Most arról van szó hogy hegyes vagy kerek a csajok álla?
Mert én nem látok nagy különbséget:)
Aki emiatt műttet, az hülye.
Aki ilyenért beszól valakinek, az nagyon hülye.
" genetika vagy plasztika"
Vagy smink és photoshop
"(nem kép alapján, hanem itt az oldalon"
Sok eszed lehet, ha azzal foglAlkozol, hogy hülye gyerek mit mond az oldalon latatlanban.
Nőként nem tudom, én magamnak nem akarnék ilyen Kurt Russell-es állkapcsot, de az erős, szögletes állvonal férfiakon nagyon jól áll.
Amúgy nem tudtam, hogy ez trend. Azt hittem, babaarc a menő, az pedig nem szögletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!