Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távoltartási végzést elintézni valóban 3 hónap?
Többször nekem jött az exem. Mikor együtt voltunk, és most is mikor semmi köze sincs ide. Gyerekek vannak.
Bármin képes elpattanni az agya és támadni. Lelkileg. Testileg.
Félek tőle, ha elindítom. Behívják kihallgatni, mire oda kerülünk, hogy távoltartás szerintem többször nekem fog jönni.
Félek, hogy egyszer komoly bajom lesz.
Nem várnám meg.
Nincs gyorsabb módja ennek?
De igen!
Fogsz egy időgépet, visszamész abba a pillanatba, amikor összejöttél vele, és lekeversz egy hatalmas maflást magadnak, hogy minek kellett neked ilyen ember.
Komoly idő és energiaráfordításodba került, hogy ilyen helyzetbe kerülj. Miért gondolod, hogy egy csettintésnyi idő alatt ezt megnemtörténtté tudnák tenni? Arra a 3 hónapra hagyatkozz a barátaid és a családod védelmére.
32/f
Ne foglalkozz azzal, amiket fentebb írnak. A bántalmazó ember az elején egészen más . Így bizony siman lehet, hogy kapcsolatot alakítunk ki vele, mit sem sejtve róla.
Senki nincs aki megvédene? Egyedül laktok?
Tavoltartasi végzés ügyben beszéld meg a rendőrökkel ,hogy tartasz tőle, ezért csak óvatosan intézkedjenek.
Nem szabad teret engedni a félelemnek. Pont ezt használják ki ezek az elmebetegek. Kérj segítséget a családodtól, barátaidtól és kérj távoltartást! Legyen mindennek nyoma, legyen mindenről bizonyítékod (sms, telefon hangfelvevös applikációval felveszed a frnyegetéseit),hogy ha bántani fog el tudják ítélni.
Nagyon sok bántalmazott nem mer lépni pont azért, mert meg vannak félemlítve.
Hidd el sikerülni fog, de kell tudja ez a vadállat, hogy nem vagy egyedül és nem félsz tőle. Ameddig érzi a félelmet rajtad addig ő lesz az erősebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!