Nem tudom, mihez kezdjek az életemmel. Vagy az a lehetőségem van, hogy kevesebb, mint 5 hónap alatt nyelvvizsgát szerezzek vagy elmenjek dolgozni olyat, amit nem szeretnék és így azzal a szakkal is csúsznék, ami valóban érdekelne?
Azért kellene nyelvvizsgát szereznem, hogy megkapjam a diplomámat, hogy jelentkezhessek arra a szakra, ahol azt tanulhatnám, amit nagyon szeretnék, de 5 hónap nagyon kevés, hogy alapfok angolról feltornázzam magamat középszintre, állítólag...:/ Így addig el kell mennem dolgozni a szakmámban, amit nagyon nem szeretek, ráadásul így csúszok a továbbtanulással is, pedig már 26 elmúltam és 28 leszek, mire elkezdhetem..:(
Előre is köszönöm a segítséget!
Igen, minden nap tudnám tanulni, gyakorlatilag egész nap.
Köszönöm a választ!
Sajnos ez van, igen, hogy 26 vagyok és azért nem kapom meg a diplomámat, mert nincsen nyelvvizsgám. Nem mondom, hogy ez így rendben van, de azért szerintem ezzel nem vagyok egyedül...
Nem ezt kérdeztem.
Angol az egyetlen nyelv, aminek a tanulásába fogtál 26 év alatt? Gimiben 2 nyelv kötelező!
Akkor is, ha így van, minimum 13 éve tanulod már az angolt...
Hogy van ez?...
A, látszólag, akadékoskodó válaszolónak igaza van. Bőven kellene nyelvtudásod legyen. 5 hónap alatt simán meglesz. Csak lelkiismeretesen kell tanulni, be kell iratkozni pár intenzív tanfolyamra és kész.
Másik meg, ha nem MSC-re akarsz menni akkor nem kell az első diploma a másodikhoz.
Köszönöm a kedves, biztató válaszokat! :)
Azért kell a diploma, mert a tanulmányi pontjaim nagyon keveset érnek és a diplomajegyemet szeretném beszámíttatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!