Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság valóban az ilyen nők számítanak szépnek?
Szóval vastag smink, póthaj, műszempilla, szájfeltöltés, műmell és sokat mutató, márkás, divatos öltözködés, bikinis fotók Instára...
Manapság már tényleg akkor számítasz jó nőnek, szép nőnek (vagy úgy egyáltalán nőnek) ha ilyen vagy?
Nos, a rossz hír, hogy igen, ők a jó nők. És nem, nem kell hozzá szájfeltöltés meg műmell...
A jó hír, hogy átlagos nőként is foghatsz jóképű pasit. Igaz, hogy többnyire csak egy-egy éjszakára, de akkor is. :)
Úgy alapjáraton semmi kivetni valót nem látok ebben. Attól, hogy valaki ki tudja magát cicomázni, még közel sem biztos, hogy minden nap így járkál vagy ezek nélkül nem szép. Az Instás magamutogatást gondolom egyedül undorítónak meg a plasztikát. De a nők nagy része nem így járkál nap mint nap. Ha nagyon akarok én is tudok így kinézni, de a francnak sincs kedve meg energiája munka előtt 2 órát készülődni. Szebb vagyok-e sminkben? Nyilván. Érdekel? Nem.
Egyébként a férfiak nagy többsége nincs oda a full sminkért. Nekem legalább is egyik párom sem szerette eddig. Én azt veszem észre, hogy sokkal vonzóbbnak találnak amikor indokolatlanul kevés cicoma van rajtam. 1-2 éve mondjuk mikor lementem bulizni meló után smink nélkül, egyszerű farmer + póló kombóban akkor mindig én kaptam a legtöbb figyelmet hiába szaladgáltak körülöttem full sminket miniszoknyás kiscsajok. Kinézettől függetlenül inkább az a vonzó a pasiknak, ha jól érzed magad a bőrödben és van önbizalmad.
NEM NEM NEM!!!!
A vakolatnak semmi köze a szépséghez. Az igazi szépség belülről jön, kisugárzik mindenfelé, az ilyet nem szabad sminkkel eltakarni.
Aki belül üres, jelentéktelen, esetleg butácska az felrakhat magára bármennyi festéket akkor sem lesz vonzó. Szépnek mondhatja magát de nem kívánnám meg.
Akinek ez bejön az is lelkileg sivár.
Szép szép...a sninktől, a mű mell meg a felfújt száj sztm undorító.
És a legtöbb smink nélkül nem valami szép. Legalábbis akár hány ilyen csajt látok a környezetemben.
De kinek mi tetszik.
N26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!