Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság valóban az ilyen nők számítanak szépnek?
Figyelt kérdés
Szóval vastag smink, póthaj, műszempilla, szájfeltöltés, műmell és sokat mutató, márkás, divatos öltözködés, bikinis fotók Instára...
Manapság már tényleg akkor számítasz jó nőnek, szép nőnek (vagy úgy egyáltalán nőnek) ha ilyen vagy?
2019. jan. 8. 15:05
11/19 anonim válasza:
Nekem nem kéne. Sőt annyira természetellenes, ahogy kinéznek, hogy sokszor jókat röhögök rajtuk.
12/19 anonim válasza:
az ilyenek fölött sajna reflexből átnézek..és azért sajnos mert rengetegen vannak, egyre többen..
nálam ő legalább olyan taszítóerővel bír mint ő [link]
és ez most nem kamu, inkább egyedül ha már csak ez a két kategória maradna a bolygón..
25F
13/19 anonim válasza:
Szép nő, de barátnőnek nem igazán kéne.
15/19 anonim válasza:
háhháá :D nem hitték el, hogy nem tetszik ezért "grrr nyomjuk neki a pirosakat"
ide is kérek jó sokat,
tsá!
16/19 anonim válasza:
A második képen anorexiásnak néz ki
17/19 peca1000 válasza:
Ezt most muszály volt kérdező?
Elment az étvágyam ezektől a lényektől! :)
Ja és nem szépek!
19/19 anonim válasza:
Igen,ők tetszenek a férfiaknak. Azt mondják,hogy nem,de amikor látnak egy ilyen nőt úgy nézik,hogy szemmel már levetkőztették,sőt meg is ..... Aztán ha már elsétáltak mellette úgy fordulnak utánuk,hogy reccsen a nyakuk is. :D Bár nekem nincs műszempillám meg műnellem (az igazi meg nem túl nagy),műkörmöm sincs csak ilyen csalánsz0pó szám mint nekik a képen (sajnos)és természetes,szüleim gyártották. Nem szeretem,mert míg fiatalabb voltam mindig a velem egyidős tapintatlan fiatal srácok kertelés nélkül bekérdeztek "mit mondanak a pasik,milyen amikor a telt ajkaiddal sz*pod őket?Kipróbálnám ,blabla..." Most 30-on felül a nők mániája,hogy "uuuu,de szép telt az ajkad,megfoghatom?" És banyek megakarják tapogatni meg azt kérdezgetik,hogy hol csináltattam. :D ehh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!