Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek próbáljam meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek próbáljam meg a 40 éves nővel a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

21/F

Jobban el tudok beszélgetni interneten egy 40 éves nővel. Csak a gond ott van, hogy némelyik 40 éves nő komolyan veszi az én koromat. Van aki nem veszi komolyan és ad kettőnknek esélyt kapcsolatra. Nem szexre kell idősebb nő, hanem azok jobban bejönnek nekem.

Csak a gond ott van, hogy ha ezt megtudnák a szüleim, infarktot kapnának, vagy kidobnának a házból. Hiába 21 vagyok, ők mondig azzal vannak elfoglalva máski mit fog mondani.

Szerintetek ez betegség, hogy 40 éves körüli nőt szeretnék elcsábítani?

Kérlek normális válaszokat adjatok. Köszönöm.

2019. márc. 12. 18:01
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
64%
A fiatal lányok között sem szórakozik mindenki. Van egy csomó értelmes, intelligens, megkomolyodott fiatal. Csak ne azokra figyelj, akik még most élik ki magukat és nem gondolkodnak felnőttesen.
2019. márc. 12. 18:55
 12/32 A kérdező kommentje:

18:52: Pontosan ahogy mondod, hogy mit gondolnának a szüleim. Ha működne köztünk a kapcsolat, akkor talán-talán idővel bejelenteném, de kétlem :D

Még egyszer megismétlem magam: Fiatalabb lányoknál próbálkozom, 2-3 évvel fiatalabbakkal. Egyszóval hogy mondjam meg :D Vannak akik normálisak, de nem fajulnak a dolgok egész odáig, hogy elmenyjünk egy kávéra, egyszóval nehéz az ilyen lányokat valamivel megfogni. Oké ezek a fiatalabbak.

Próbálkoztam 5-10 évvel idősebb lányoknál. Itt is az volt a gond, hogy fiatalka vagyok stb, hogy ő nekik érettebb pasi kell (nyilván "szexre" de nem muszáj, hogy pont szexre szeretnének érettebb pasit.

Ha értjük egymást akkor miért meg nem próbálni együtt? Ha már fiatalabbakra nincs szerencsém akkor próbálom éretebb nőknél.

2019. márc. 12. 19:02
 13/32 A kérdező kommentje:
Lehet a te környékedben, vagy te úgy látod a dolgokat. Én nekem vannak tapasztalataim amiket a fiatal lányokat illeti. Találkoztam igazán mindenféle lányokkal
2019. márc. 12. 19:03
 14/32 anonim válasza:

NE próbáld meg!

Nem vagy elég érett egy ilyen kapcsolatra.

Hogy honnan tudom? Onnan, hogy ha alkalmas lennél rá, akkor nem a neten várnál megerősítést egy rakás idegentől!

Kevés vagy!

2019. márc. 12. 19:06
 15/32 A kérdező kommentje:
19:06: Talán igazad van, de ha szeretnék végre boldog lenni, és a boldogságot nem a pénzben látom, hanem abban, mit érzek máski iránt. Értesz? :)
2019. márc. 12. 19:09
 16/32 anonim ***** válasza:
31%
Nekem az a meglátásom hogy pszichológushoz kéne menned vagy pedig olyan valakivel beszélgetni erről aki megért és tanácsot tud adni. Gond van a fejedben, rendbe kellene tenni a lelkedet. Ez később még kóros is lehet.
2019. márc. 12. 19:21
 17/32 A kérdező kommentje:
19:21: Milyen kóros? mit akarsz azzal mondani?
2019. márc. 12. 19:23
 18/32 anonim ***** válasza:
0%
Így szokott kezdődni a mentális betegség, és csak egyre durvul ha nem ismered fel időben. Ha magadba zárkózol és nincs társaságod, barátaid, hobbid, elképzelésed a jövőről akkor tényleg keress fel egy pszichológust.
2019. márc. 12. 19:30
 19/32 anonim ***** válasza:
68%
Csak az idősebb nőkkel kacsolatos érzéseire várt választ.Hol mondta,hogy nincs jövőképe,és hasonlók?
2019. márc. 12. 19:32
 20/32 anonim ***** válasza:
Aki ennyi idősen anyja korabeli nőkre hajt, ott igenis nagyobb problémák vannak fejben.
2019. márc. 12. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!