Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek próbáljam meg a 40 éves nővel a kapcsolatot?
21/F
Jobban el tudok beszélgetni interneten egy 40 éves nővel. Csak a gond ott van, hogy némelyik 40 éves nő komolyan veszi az én koromat. Van aki nem veszi komolyan és ad kettőnknek esélyt kapcsolatra. Nem szexre kell idősebb nő, hanem azok jobban bejönnek nekem.
Csak a gond ott van, hogy ha ezt megtudnák a szüleim, infarktot kapnának, vagy kidobnának a házból. Hiába 21 vagyok, ők mondig azzal vannak elfoglalva máski mit fog mondani.
Szerintetek ez betegség, hogy 40 éves körüli nőt szeretnék elcsábítani?
Kérlek normális válaszokat adjatok. Köszönöm.
18:52: Pontosan ahogy mondod, hogy mit gondolnának a szüleim. Ha működne köztünk a kapcsolat, akkor talán-talán idővel bejelenteném, de kétlem :D
Még egyszer megismétlem magam: Fiatalabb lányoknál próbálkozom, 2-3 évvel fiatalabbakkal. Egyszóval hogy mondjam meg :D Vannak akik normálisak, de nem fajulnak a dolgok egész odáig, hogy elmenyjünk egy kávéra, egyszóval nehéz az ilyen lányokat valamivel megfogni. Oké ezek a fiatalabbak.
Próbálkoztam 5-10 évvel idősebb lányoknál. Itt is az volt a gond, hogy fiatalka vagyok stb, hogy ő nekik érettebb pasi kell (nyilván "szexre" de nem muszáj, hogy pont szexre szeretnének érettebb pasit.
Ha értjük egymást akkor miért meg nem próbálni együtt? Ha már fiatalabbakra nincs szerencsém akkor próbálom éretebb nőknél.
NE próbáld meg!
Nem vagy elég érett egy ilyen kapcsolatra.
Hogy honnan tudom? Onnan, hogy ha alkalmas lennél rá, akkor nem a neten várnál megerősítést egy rakás idegentől!
Kevés vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!